Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gözümde ana arc burada başlıyor.Manga'da 200 bölüme yakın süren bir Arc'ı nasıl işleyecekler çok merak ediyorum.

Gölge

Merakımdan mangaya bakayım dedim,bakmaz olaydım.Mangaka yeteneksiz mi özensiz mi anlayamadım doğrusu.

Merakımdan mangaya bakayım dedim,bakmaz olaydım.Mangaka yeteneksiz mi özensiz mi anlayamadım doğrusu.
Mangaka (Togashi Yoshihiro) çizim konusunda hikaye yazmada olduğu kadar başarılı değil maalesef, ancak Hunter x Hunter'ı bu kadar kötü çizmesinin ana sebebi özenmemesi, öyle ki bazı sayılar mangadan çok herkesin çizebileceği öylesine karalamalara benziyor. Togashi'nin bir önceki efsane mangası Yu Yu Hakusho'ya bakarsan çizimlerin bu kadar kötü olmadığını görürsün, yine de iyi olmaktan oldukça uzak tabi.

Herkesin çizim tarzı farklı.Bazı bölümleri var ki mükemmel bir sanat görürsün,bazılarında ise ilkokul çocuğu mu çizmiş bunu denilebiliyor.
Böyle kabul etmek en iyisi

Ryner Lute

yanlarına gittikleri kişi ging in bir arkadaşı çıkacak sanırım, hikayenin bu kadar kısa sürmesi çok sıkıcı olurdu

Ryner Lute

mangasını okumuş bir kişi yanına gittikleri kişinin kim olduğunu burdan veya özel mesaj ile bana söyleyebilir mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık