En son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmişBerserk gibi keyfinden diye biliyorum ben ama kaldırılma olsa yayınlaması durdurulurdu![]()

En son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmişBerserk gibi keyfinden diye biliyorum ben ama kaldırılma olsa yayınlaması durdurulurdu![]()
Uyduruk falan tutuluyor bu manga tutulmasa zaten animesi yapılmaz hem de 2 kere.En son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmiş.Berserk hiç yoksa 3-4 ayda bir çıkıyor ve kıyaslayacak başka seri bulamadınmı uyduruk çizimleri berserk gibi efsane bir kalemle karşılaştırmışsın çok ayıp
![]()
Berserk çizim bakımından sanat eseri olsa da böyle tek başına çizmeye devam ederse o serinin sonu gelmeyecek o belliEn son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmiş.Berserk hiç yoksa 3-4 ayda bir çıkıyor ve kıyaslayacak başka seri bulamadınmı uyduruk çizimleri berserk gibi efsane bir kalemle karşılaştırmışsın çok ayıp
![]()
Herşey çizim değil ben satışları iyi olan iki mangakanın keyiflerine bırakıldığını söylüyorum. Hatta manganın ne kadar tutulduğunu da anime yapmalarına bağlıyorum. Bu resmi atınca birşey mi değiştiGenede Kentaro Miura ile hunter x hunter'ın mangakasını kıyaslaman çok büyük bir ayıp berserk nerde hunter x hunter nerde
![]()
Ne diyosun abi sen hiç anlamadımBerserk shounen olsa dediğin doğru olurdu ama shounen sıralamasında birinci olması için shounen bir seri olması lazım berserk seinen.Ayrıca Hellsing'de aynı şekilde çok sevilen ve tutalan bir seri olmasına karşın devamlı bir seri olarak yapılmadı ova'lar ile desteklendi.Berserk'te 24 bölümlük anime serisi ve 3 kısımdan oluşan sinema filmi olarak uyarlandı anime dünyasına hak ettiği şekilde.
Güncelde olmayan arkadaşlar vardır-mangada- onlara spoiler vermek istemiyorum da üstü kapalı bir biçimde söylemek gerekirse mangası zaten daha ileri gidemez. Hani 1 arc-zaten yarım kaldı sonuncusu- daha gideri var sonrası çıkmaz.Yoshihiro Togashi'nin Shonen Jump'da en çok satan 10 manga serisinde 2 adet mangası bulunduğu için "Yu Yu Hakusho" ve "Hunter x Hunter" kafasına göre takılmasına izin veriyorlar.Çizim konusuna gelirsek son 7-8 bölüme baktım sadece çizimler eskisi gibi karalama değil düzgün çizmeye başlamış.Bundan 3-4 ay önce Hunter x Hunter: Phantom Rouge filmine özel 2 bölümlük manga çıktı.Manganın sonlanmasını gibi bir durum yok.Adam kafasına göre takılıyor.Hele ki 2012 yılında en çok satan 10 manga arasına girmişken ki bunun en büyük sebebi animenin başlamasıdır, bitmesine imkan vermiyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi kafasına göre takılıyor.![]()