Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berserk gibi keyfinden diye biliyorum ben ama kaldırılma olsa yayınlaması durdurulurdu :D
En son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmiş :D.Berserk hiç yoksa 3-4 ayda bir çıkıyor ve kıyaslayacak başka seri bulamadınmı uyduruk çizimleri Kentaro Miura gibi efsane bir kalemle karşılaştırmışsın çok ayıp :D

En son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmiş :D.Berserk hiç yoksa 3-4 ayda bir çıkıyor ve kıyaslayacak başka seri bulamadınmı uyduruk çizimleri berserk gibi efsane bir kalemle karşılaştırmışsın çok ayıp :D
Uyduruk falan tutuluyor bu manga tutulmasa zaten animesi yapılmaz hem de 2 kere.

En son çıkan bölümü 15.03.2012'de çıkmış üstünden tam 1 yıl geçmiş :D.Berserk hiç yoksa 3-4 ayda bir çıkıyor ve kıyaslayacak başka seri bulamadınmı uyduruk çizimleri berserk gibi efsane bir kalemle karşılaştırmışsın çok ayıp :D
Berserk çizim bakımından sanat eseri olsa da böyle tek başına çizmeye devam ederse o serinin sonu gelmeyecek o belli :D HxH ise ana karakterleri ortaokul yaşında veletler olmasa bütün shounenleri yatırır kaldırır bir daha yatırır. Bir kere ölen ölene böyle shounen olur mu :D

Genede Kentaro Miura ile hunter x hunter'ın mangakasını kıyaslaman ayıp berserk nerde hunter x hunter nerde :D

Genede Kentaro Miura ile hunter x hunter'ın mangakasını kıyaslaman çok büyük bir ayıp berserk nerde hunter x hunter nerde
Herşey çizim değil ben satışları iyi olan iki mangakanın keyiflerine bırakıldığını söylüyorum. Hatta manganın ne kadar tutulduğunu da anime yapmalarına bağlıyorum. Bu resmi atınca birşey mi değişti :D Senin dediğin gibi çıkarılmış olsa bir daha basılmaz veya çıkarttığı sayılarda satış rakamları içine girmez.

Berserk shounen olsa dediğin doğru olurdu ama shounen sıralamasında birinci olması için shounen bir seri olması lazım berserk seinen :D.Ayrıca Hellsing'de aynı şekilde çok sevilen ve tutalan bir seri olmasına karşın devamlı bir seri olarak yapılmadı ova'lar ile desteklendi.Berserk'te 24 bölümlük anime serisi ve 3 kısımdan oluşan sinema filmi olarak uyarlandı anime dünyasına hak ettiği şekilde.

Berserk shounen olsa dediğin doğru olurdu ama shounen sıralamasında birinci olması için shounen bir seri olması lazım berserk seinen :D.Ayrıca Hellsing'de aynı şekilde çok sevilen ve tutalan bir seri olmasına karşın devamlı bir seri olarak yapılmadı ova'lar ile desteklendi.Berserk'te 24 bölümlük anime serisi ve 3 kısımdan oluşan sinema filmi olarak uyarlandı anime dünyasına hak ettiği şekilde.
Ne diyosun abi sen hiç anlamadım :D Berserk'in animesini yapamazlar zaten öyle bir anime anca ova çıkar o da hikaye tam olmadığı için Hellsingteki gibi(hikayesi bitmiş olan) yarım kalmasın diye başlanmaz. Hayır ben mi anlatamadım demek istediğimi anlamadım ki. Ben adamın başarılı olduğunu bu yüzden kafasına göre takılmasına izin verildiğini söylüyorum. Ben bu başarıyı da sadece HxH ile kazandığını da söylemiyorum. Ama yine de bu mangası da oldukça başarılı ve tutan bir manga. Ben tür karşılaştırmıyorum ben başarı karşılaştırmıyorum benzer olduğunu söylüyorum olayın sadece. Rowni biz seninle niye anlaşamıyoruz :S

Edit: Bu arada sen Hellsing'i tv'de yayınlayamazsın sansürlemeden o yüzden ovalarla desteklendi değil ovalar halinde yapıldı daha doğru bir yaklaşım.

Ben anlaşılmaz biriyim :D.Hadi senin dediğin olsun ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum bu kadar popüler olmasını ben monster hunter serisine benzerliğinden biraz etki ettiğini düşünüyorum.Fairy tail'in mangakasının uyduruk serisinden monster hunter dünyasına en çok benzeyen seri hunter x hunter tabi hunter x hunter bu oyundan önce başlamış bir seri ama.Monster hunter oyununun büyük bir çılgınlık yaratması bu mangaya olan ilgiyi arttırmıştır diye düşünüyorum.
Edit:Bunu söyliyorum çünki ilk hunter x hunter serisi bittikten sonra 2004'te ilk monster hunter oyunu çıktıkdan sonra yakın dönemleride şu anda devam edan hunter x hunter animesi ova olarak tekrar animeye uyarlanıyor :D.

Yoshihiro Togashi'nin Shonen Jump'da en çok satan 10 manga serisinde 2 adet mangası bulunduğu için "Yu Yu Hakusho" ve "Hunter x Hunter" kafasına göre takılmasına izin veriyorlar.Çizim konusuna gelirsek son 7-8 bölüme baktım sadece çizimler eskisi gibi karalama değil düzgün çizmeye başlamış.Bundan 3-4 ay önce Hunter x Hunter: Phantom Rouge filmine özel 2 bölümlük manga çıktı.Manganın sonlanmasını gibi bir durum yok.Adam kafasına göre takılıyor.Hele ki 2012 yılında en çok satan 10 manga arasına girmişken ki bunun en büyük sebebi animenin başlamasıdır, bitmesine imkan vermiyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi kafasına göre takılıyor. :D
Güncelde olmayan arkadaşlar vardır-mangada- onlara spoiler vermek istemiyorum da üstü kapalı bir biçimde söylemek gerekirse mangası zaten daha ileri gidemez. Hani 1 arc-zaten yarım kaldı sonuncusu- daha gideri var sonrası çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık