Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 2 günde bitirdim özellikte karakterleri sürekli power up halinde olması hoşuma gitti ama anime süre çok hızlı geçtiği halde veletler zerre büyümedi :D

yok bence Eğitim Eğitim Eğitim [ Eğitim şart ] dövüş [ savaş demeye bin şahit ] Eğitim Eğitim Eğitim Savaş :oleyo2:
Örümceklerle olan arc'ta hiçbir şey öğremediler mesela ondan önceki arc yine nen öğrendiler avcı sınavında da birşey öğrenmediler genel tema yine savaştı. Çok büyük ekşınlar olmasa da temelde prensip belli.

Monkey :D Luffy

gınun babayla luffy nin baba aynı kafadan insanlar nasıl evlat sevgisi bu arkadaş hele gonun ki ...gini killuayla birlikte pataklarlar inşallah ayrıca hisoka niyeti bozdu heder olacak bu çocuklar

Hisoka reis heyecandan titriyor yahu. Büyük ihtimalle son bölümlerde Hisoka ile Gon dövüşecek. Nasıl sabredeceğim :mincika:

Monkey :D Luffy

bölüm 70 spoiler
gon a bak velet ne aura topladı öyle killua gene iyiydi eller iptal bu arada razor hisoka neysede çoluğa çocuğa o kadar abanılır mı halı sahadaki mahalle abisi gibisin öbür bölüm 3 lü bir şeyler yapacaklar bakalım bu arada hisoka ne heyecanlanmıştır gonu öyle görünce :D

Gon galiba çoğaltan özelliğiyle neni çoğalttı. :D Ayrıca tekniğin ismi değişmeli bence. :( Bu arada Killua'nın elleri neydi öyle. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık