Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc böcüklü möcüklü geçicek gibi.Her arc ta bizim Gon yeni şeyler öğreniyor bakalım bu arcta ne öğrenicek :). bizim Reis'i de gösterirler mi ki ..:confused:

Kite'nin yeteneğini çok sevdim. Bölüm sadece diyalogla geçse de iyiydi. Umarım aksiyona girene kadar çok beklemeyiz :D

Ging'in gücü açıklanmadı ama avcılar içinde nen kullanmada ilk 5teydi sanırım.

Açıkcası ben tamah adasından sonra hxh biter diyordum (önceki seride oyle olmuş) ama görünüşe göre sonuna kadar devam ettirecekler :D
bölüm fena değildi ama arc çok iyi geçecek. Bu arada endingi hiç beğenmedim
Gon'un Power up'ını nasıl yapacaklar onu merak ettim şimdi :D

thosy

Mangası şimdi başlayacak arctan sonra bitiyor. 30-35 bölüm sonra bitirebilirler seriyi. Bu son bölüm biraz filler olmuş sanırım ama güzeldi. Yanlış hatırlamıyorsam mangada Gon, görür görmez tanıyordu ve geçmiş böyle anlatılmıyordu. Anlatılması hoş olmuş.

Mangası şimdi başlayacak arctan sonra bitiyor. 30-35 bölüm sonra bitirebilirler seriyi. Bu son bölüm biraz filler olmuş sanırım ama güzeldi. Yanlış hatırlamıyorsam mangada Gon, görür görmez tanıyordu ve geçmiş böyle anlatılmıyordu. Anlatılması hoş olmuş.
Başkanlık seçimi arcını da yaparlar herhalde. Sonuçta good ending ile bitirmeleri lazım :D

Başkanlık seçimi arc'ı daha yeni başladı nasıl yapıcaklarını düşünüyorsun ? mangaka'da çizmiyor artık neden çizmiyorsa onuda anlamış değilim ama hadi neyse :S
Başkanlık seçimi arcı bitti. Son arcta başkanın gayrimeşru oğlu ortaya çıktı devamı da gelmedi oradan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık