Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel animedir. Kaçırma bir bölümünü bile. :p
Lan ben 2011 in başında bunun ilk versiyonunu izlemiştim,tam bitirdiğim sıralarda yeni versiyon başlıyordu.Yeni versiyonun mangayı daha uzun işleyeceğini duyunca ,bekleyeyim en iyisi deyip mangayı okumamıştım.Sonra karşıma sen çıktın ve bok ettin her şeyi, adi herif:D
Senin verdiğin spoilerların animede geçtiğini sanıyordum ben,meğer hepsi mangaymış lan:D Buluşmadan sonra 73. bölümden başladım,bekliyorum ki senin anlattığın şeyler olsun.Yüzde 10 u anca oldu daha. Mecbur mangayı okuyacağım bu gece:D

Lan ben 2011 in başında bunun ilk versiyonunu izlemiştim,tam bitirdiğim sıralarda yeni versiyon başlıyordu.Yeni versiyonun mangayı daha uzun işleyeceğini duyunca ,bekleyeyim en iyisi deyip mangayı okumamıştım.Sonra karşıma sen çıktın ve bok ettin her şeyi, adi herif:D
Senin verdiğin spoilerların animede geçtiğini sanıyordum ben,meğer hepsi mangaymış lan:D Buluşmadan sonra 73. bölümden başladım,bekliyorum ki senin anlattığın şeyler olsun.Yüzde 10 u anca oldu daha. Mecbur mangayı okuyacağım bu gece:D
Mangadan verdim, hatta manganın sonunu bile söyledim. :D Artı animede çıkan hiçbir şey söylemedim. :D Yasin şahidim.

Monkey :D Luffy

seri spoiler ye spoiler ye diye inim inim inliyor resmen o arkadaş kim ?kral noldu?o sayko karı gonu kesecek mi ?kite a nolcak?mangası bitti mi? bu son arc mı?mangaka sı kayıp diyolar yalçın abiye haber verildi mi? kafamda deli sorular resmen:D

Hisoka'nın kralla karşılaştığını düşündüm de zevkten savaşamaz.

Ayrıca Netero kaç yıldır ciddi dövüşmüyorda yürek tişörtü efsane olmuş.

92. bölüm. 215-216 Sayfa 1-10. Bu hafta SHINOBI03 yok, Gif te yok ^^
Part 1
Arkası dönük olarak tasvir edilmiş. Vermek istedikleri atosfer açısından hoş bir fikir.
Part 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık