Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm epey yavaştı, ama Kite'ın zombisi(yada neyse artık), minyatür bebek ve Netero'nun eski arkadaşı merak uyandırdı, bakalım altlarından neler çıkacak, ayrıca Netero kendi söylemişti Neferpitio'dan daha zayıf olduğunu, bence en iyi ihtimalle muhafızları alabilir gibi, kral için başka biri lazım yada mangaka ters köşe yapıp böceklerin dünyayı istila etmesine izin verebilir, Gon falan öyle kıyametvarimsi bir ortamda büyür sonra intikam almaya çalışır falan :D (aslında şu mini bebekte sağlam genlere sahip olabilir, belki büyüdüğü zaman kralı o indirir)..
Kralın ikizi gibi bir düşünce uyandırdı bende eğer dediğin kıyamet senaryosu varsa mantıklı olabilir.

Ging dediler ya bu OP'de dragonu görmek gibin bişi :oleyo2:

spoiler vermiyeyim ama gelecek kişiyi seride gördük :p

Ging dediler ya bu OP'de dragonu görmek gibin bişi :oleyo2:

spoiler vermiyeyim ama gelecek kişiyi seride gördük :p
Chrollo, Zeno(zoldyck dedenin adı buydu galiba), Bisky. Şuana kadar bunlar sağlam heralde. Chrollo kötü adam saymazsak bunu Zeno veya Bisky 'dir. Başka saglam kim var hatırlayamadım.

Bu haftaki bölümü bulamadım nereden izleyebilirim acaba?
Online izleme olarak bilmiyorum ama http://kickass.to/horriblesubs-hunter-x-hunter-92-720p-mkv-t7720439.html bu linkten indirebilirsin, alt yazıda şurada http://divxplanet.com/sub/s/292218/Hunter-x-Hunter.html ,

Chrollo, Zeno(zoldyck dedenin adı buydu galiba), Bisky. Şuana kadar bunlar sağlam heralde. Chrollo kötü adam saymazsak bunu Zeno veya Bisky 'dir. Başka saglam kim var hatırlayamadım.
Eski dost lafından "yaşlı biri" tahmini yapılabilir aslında, onun dışında Chrollo'nun nen yeteneğini tekrar kazanıp kazanmadığını bilmiyoruz ve ayrıca Netero ile dost olabileceklerini de sanmıyorum, Bisky hafif kaçar gibi buraya, Ging olacağını da pek sanmıyorum Gon onu bulana kadar kendiliğinden ortaya çıkmayacak gibi, geriye en mantıklı tahmin olarak Zeno(yanında Silva'da olabilir) kalıyor..

Bisky'nin güç olarak Netero'nun yanındaki elemanlardan aşağı kalır yanı yoktur. Ama dediğin gibi Colt'un laflarını abartı olarak görsemde Netero'dan güçlü 1, onun seviyesi etrafında 3 kişi var. Yani Bisky ve Netero'nun elemanları baya aşar bu.

Kral o kadar güçlü değil ya şimdi bende okumadım oraları ancak

Pito ile netero eşit olsa
pito 4.5 netero 5 olsa Kral 6 felandır.

Kral güçlü olsada deneyimi yok bunuda unutmamak gerek.

Örnek olrak Gon verile bilir tekniği aşırı güçlü ancak vuramadıktan sonra :byee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık