91. bölümü ve filmi anca bugün izleyebildim,
Tahmin ettiğim gibi Killua ve Gon yenilmişler, Palm nasıl bir tepki verdi yada şuan ne yapıyor onuda epey merak ediyorum
, kralın kişiliği beklediğim gibi çıkmadı ve pek bi ufakmış bari Neferpitou'dan uzun olaymış :/, açılışta az biraz görmüştük ama böyle tam boy görünce bildiğin Cell çakması olmuş (kulaklar da Enel'den
), ayrıca Netero başganın kraliçeye yardım etmemesini hatta kralın yokluğunu fırsat bilip ezikleri toptan temizlemeye çalışmasını istiyorum,
Film geçmişteki bir olayı ele aldığı için pek bir beklenti içinde izleyemedik, genel olarak fena değildi ama saçma kısımlarda vardı;
Tahmin ettiğim gibi Killua ve Gon yenilmişler, Palm nasıl bir tepki verdi yada şuan ne yapıyor onuda epey merak ediyorum

Film geçmişteki bir olayı ele aldığı için pek bir beklenti içinde izleyemedik, genel olarak fena değildi ama saçma kısımlarda vardı;
Killua ve Gon'un İlluminin kuklasını yenmesi gibi, ayrıca kuklacının yeteneğini de tam anlamadım, cesetleri mi canlandırıyor, kukla vücutlara ruh mu yerleştiriyor, yoksa hem ruhu hem bedeni kopyalayıp sıfırdan bir kukla mı yaratıyor, hepsinden bir parça vardı yani tam bir düzene oturtamamışlar o kukla meselesini..