Gon yenerse çok uçuk olmaz mı ya. Birden hayvani bir güce ulaşır gon ozamanLa bildiğin db deki cell işte
Db de gohan veledi yenmişti.Burada gon veledi![]()

Gon yenerse çok uçuk olmaz mı ya. Birden hayvani bir güce ulaşır gon ozamanLa bildiğin db deki cell işte
Db de gohan veledi yenmişti.Burada gon veledi![]()
Killua?Biz diyoruz Kral Netero'dan güçlü
siz gon alır diyonuz
Gon önce gitsin adı neydiyseyi yensin [ neydi la bu beyazlı pofuduk saçlı çocuğun adı]
Öyle biri mi var Manga'da :\Biz diyoruz Kral Netero'dan güçlü
siz gon alır diyonuz
Gon önce gitsin adı neydiyseyi yensin [ neydi la bu beyazlı pofuduk saçlı çocuğun adı]
KnuckleGon önce gitsin adı neydiyseyi yensin [ neydi la bu beyazlı pofuduk saçlı çocuğun adı]
Killua?
Öyle biri mi var Manga'da :\
Beyaz saç dedi. Tek aklıma gelen beyaz saçlı karakter Killua. Senin Knuckle demen daha kafa karıştırıcı.Knuckle..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kralın gücünü gördük, çok op olmuş, şimdi gidip Netero başganı falan yerse bunun önüne geçilmez daha, nasıl durduracaklar bu manyağı merak ettim, Palm çok fena ters köşe yaptı bizi ona diyecek bir şey yok, Killua tavşana yenilirse çok pis söverim ama muhtemelen yenecek çünkü bulundukları mekan dolayısı ile birilerinin yardıma gelmesi ihtimali çok düşük, eh Killua'nın da böyle dandik bir yerde ölmesi ayıp olur (gerçi hxh bu, belli de olmaz
)..
Knuckle..
Knuckle beyaz saçlı mı![]()
Beyaz saç dedi. Tek aklıma gelen beyaz saçlı karakter Killua. Senin Knuckle demen daha kafa karıştırıcı.![]()
"beyazlı pofuduk saçlı" demiş "beyaz pofuduk saçlı" dememiş ki, oradaki "beyazlı" muhtemelen kıyafeti tanımlıyor, e Knuckle'ın saçlarının pofudukluğuda malumKnuckle beyaz saçlı mı![]()
Daha demin bana ekleri düzgün okumam gerektiğini öğrettin"beyazlı pofuduk saçlı" demiş "beyaz pofuduk saçlı" dememiş ki, oradaki "beyazlı" muhtemelen kıyafeti tanımlıyor, e Knuckle'ın saçlarının pofudukluğuda malum..
Hadi ya. Hiç dikkat etmedim. :/ Titan işte. Çocuk demiş bi de."beyazlı pofuduk saçlı" demiş "beyaz pofuduk saçlı" dememiş ki, oradaki "beyazlı" muhtemelen kıyafeti tanımlıyor, e Knuckle'ın saçlarının pofudukluğuda malum..