Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatırladığım kadarı ile kurapika nın gücü örümceklere işliyordu sadece yani gonla yada killua ile kapışsa durum farklı olurdu diye düşünüyorum
Doğru hatırlıyorsun. Kendiyle yaptığı anlaşma yüzünden sadece örümceklere karşı bu kadar güçlü. Eğer Kurapika nın gücü herkese işleseydi kıyaslaması yapmış Titan. En azından adam akıllı bir kıyaslama yapabileceğimiz biri. Gördük gücünü. :D

Tamamda Kurapika'nın gücü herkese işlese bu kadar güçlü olmazki. Hatta animede ustası bir eşitleme yapmıştı. Kendi nen kapasitesi + kendine koyduğu §artın derecesine göre= sonsuz. Böyle bir denklemdi daha bu hafta tekrar izlediğim için hatırlıyorum.

Monkey :D Luffy

bence orda velev ki diye kurmuş arkadaş kite nin yeteneği gibi şartlı olsa kurapika da herkese kullanabilse o zaman seride farkı baya açardı bizimkilere

hatırladığım kadarı ile kurapika nın gücü örümceklere işliyordu sadece yani gonla yada killua ile kapışsa durum farklı olurdu diye düşünüyorum
Tamam ama işte ustalaşmaktan bahsediyoruz. Eğer orada farklı bir güç geliştirse iş yine aynı kefeye çıkardı belki biraz daha güçsüz olurdu ama iş ustalıkta bitiyor. Kurapika nenine şekil verirken bizimkiler daha o aşamada bile değiller demek istediğim o :D

Tamam ama işte ustalaşmaktan bahsediyoruz. Eğer orada farklı bir güç geliştirse iş yine aynı kefeye çıkardı belki biraz daha güçsüz olurdu ama iş ustalıkta bitiyor. Kurapika nenine şekil verirken bizimkiler daha o aşamada bile değiller demek istediğim o :D
Killua az buçuk şekil vermeye başladı adam elektrikle uğraşıyor Gon hala önce geliyor taş kafasında :D

@T1T4N
Ya dengeli gitmiyor. Mesela Bleachte nasıl tek power upla Bosslar tekleniyorsa bunda da tam tersi bir durum var. Ezik adamlar nensiz bile yenilemiyor. Ben direk gitsin Bossu dövsün demiyorum. Ama en azından onun nen kullanmayan 3.-4. dereceden adamını biraz hırpalasın bir sakat bıraksın. Sanırım bundan önceki arc yüzünden böyle düşünüyorum. Çünkü yaptıkları eğitim ve başardıklarını düşününce daha epik birşeyler bekliyordum:( .
Not: Mangayı okuyabileceğim bir yer var mı? :D

@T1T4N
Ya dengeli gitmiyor. Mesela Bleachte nasıl tek power upla Bosslar tekleniyorsa bunda da tam tersi bir durum var. Ezik adamlar nensiz bile yenilemiyor. Ben direk gitsin Bossu dövsün demiyorum. Ama en azından onun nen kullanmayan 3.-4. dereceden adamını biraz hırpalasın bir sakat bıraksın. Sanırım bundan önceki arc yüzünden böyle düşünüyorum. Çünkü yaptıkları eğitim ve başardıklarını düşününce daha epik birşeyler bekliyordum:( .
Ahaha dengeli gelişiyor adamlar işte. Her aldıkları eğitim onları kendilerinden yıllarca tecrübeli adamlar gibi yapmıyor. Üstüne 3. 4. dereceden adam kimden bahsediyorsun bilmiyorum da Gentru'dan bahsediyorsan o gayet güçlü bir insandı. Bleach gibi "dengesiz" gitmiyor diye yakınan ilk seni gördüm. :D

@T1T4N
Geçen arc ne öğrendiler ki ? Kiliua gene Assasin felan biraz dövüşüyor.
Gon az daha geberiyordu :D

bizimkiler daha yolun başında daha nenlerine şekil vermeyi yeni kavrıyorlar.
daha bunda birde usta olacaklar.

Ha diyeceksin ki ya karıncaları bile nen kullanmadan öldüremiyorlar.
Bak oarada bende hayal kırıklığına uğradım ama bu karıncaları Hamam böceği gibi düşün
kafası bile kopsa yaşıyor. Ek olarak savaştıkları karıncalar kendi seviyelerinde zaten

Netero = Kral
2 adamı = Kral yamakları
Buraya işte şu dövüştükleri çocukarı koy = Kaptanlar
Gon ve Kilua = Kaptan yamakları [ belki belki Kaptan ]

3 aşaşğı beş yukarı [ Spoiler diyen olursa yakarım ha :D bende mangayı buraya kadar felan okudum zaten ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık