Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangada güncelde olan ve sıralama yapanlardan biri benim. Yaptığım sıralamada yediğin spoilerı gösterirsen sevinirim.
Lafım tam olarak sana değildi zaten. Ama şu yazılar bile beni rahatsız ediyor.

"Hacı ben spoiler yemiş birisi olarak söylüyorum bunu Anla artık yoksa 4.sıraya bende koymazdım normalde."

"Ben de mangada güncel biri olarak söylüyorum bunları. :/"

Yani demek istediğim bu yazılardan spoiler çıkmıyor mu sadece benim kafamda mı bir şekil oluşuyor? Bunlar yine çok önemli değil benimki genel bir isyandı bu konuda olmadık çok mesaj gördüm hepsinin toplamı oldu yani.

Pek böyle çıkışlar yapan bir insan değilim ama bu konuya her girdiğimde spoiler yemek zorunda mıyım? Güç sıralamasını mangada güncel olan birisi neden bu konuda yapıyor?
şu konuya hiç giremiyorum belki düzgün yorumlar gelmiştir bu bölüm için kaçırdığım bir kaç şey olabilir falan diye giriyorum bir bakıyorum çat o şu oluyor bu oluyor neyse artık :)

Günceldekiler için konu var diye hep yazılıyorda bölüm mü çıkıyor konuşalım son arc biteli 2-3 sene olmuş. Şu an dönüp One piece 573 diye başlık açıp marineford savaşını tartışan var mı ? A kişisi gücü bence bu ve ilerde böyle olacak mı diye soru soruluyor ne yapalım yalan mı söyleyelim. Spoiler başlığına almadan yazmıyoruz zaten yazan varsa özelden bul evinden aldır :D

Cevap vermeyebilirsiniz mesela. Ya da arkadaşa spoiler başlığında sormasini söyleyebilirsiniz. Burada foto. , video tarzi şeyler de paylaşılıyor spoiler butonu içerisinde site kasmasin diye. Nerden bilelim biz hangisi spoiler hangisi resim?

Kral dövüş felan en az bir 5-10 bölüm var. :D

Bu spoiler sayılır mı bilmiyorum tabi zaten bir sonraki bölüm Kral doğuyor.

Cevap vermeyebilirsiniz mesela. Ya da arkadaşa spoiler başlığında sormasini söyleyebilirsiniz. Burada foto. , video tarzi şeyler de paylaşılıyor spoiler butonu içerisinde site kasmasin diye. Nerden bilelim biz hangisi spoiler hangisi resim?
Zaten yazdıklarımdan çıkarılması gerekenler spoiler verenler haklı değil mi ? Genelleme yapılıyor burada bak sonda ne yazmışım spoiler verene özelden de bulabilirsin değil mi burada topluluk halinde harara hürereye gerek yok. Spoiler verende cezasını alıyor zaten spoiler olmaya dönük sorulara ise cevap vermeden önce cevabının spoiler olabileceğini söyleyip yazıyorum ben.

All clear mıyız ?

Şu HxH ne kadar saçma bir anime/manga. Ya epik bir eğitimden geçiyorlar. Evrenin sağlam adamlarından onay alıyorlar. Sonra en güçlü saldırıları bile yeni çıkmış gücü diğerlerine kıyasla düşük olan birine karşı bile işe yaramıyor. Bleach'e laf ederdim HxH 10 kat beter çıktı. Sanki her arcta millet resetleniyor.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık