LOL
bak sana olayı anlatayım kısaca
şimdi Gon Kiliua ve Kurapika - Bu Spider arc'da iken [ ulan spider - ant - bir dahaki arç Bee felan olur kesin

]
Kurapika ile gon-kiliua arasında uçurum var.
Nasıl mı ? Kurapika Nen'de usta olmuş ken bizimkiler daha Nen bile bilmiyorlar. [ Basit eğitim dışında ]
Misal Kurapika o arc'da Luccifer [neyse işte adı

] adamın en güçlü adamlarından birini indiriyor.
Ancak bizimkiler bu grubun en güçsüzü olan elemanı bile bilek güreşinde yenemiyor.
Sonraki arc ise zaten direk eğitim benim gözümde bommer fazla bile abartıkmıştır.
Normalde Bicuit orada ona tek atması gerekirdi [ ki sağ koluna atıyorda

]
ki yine kıyaslama yaparsak Kurapikai le Kurapikanın yaptığı gibi nende ustalaşıyorlar. Ancak teknik bulmak ustalaşmak demek değildir.
Bu arc'a geldiğimizde ise Nen kapasitelerini geliştirdiler [ sanıyorum ]
+ olarak Dövüş tecrübeleri gelişiyor.
Bilmiyorum bir eğitim daha olacak mı ama eğer olacaksa işte o zaman Kurapika kadar güçlü olurlar.
Buda işte deneyim olayını saymaz ise Usta olmuşlar demektir.
Burada karşılarındaki [ adamın adı neyse işte dövüştükleri - Lan hiç birinin'de adını bilmiyorum ha

]
O Nen'inde ustalaşmı bu bölüm gördük adam hesap bile yapıyor. Gon ise Beyin ölümü gerçekleşti.
Ki daha dünyanın en iyi nen kullanıcısı Netero var. Ki o bu ünvanı 100 yıl önce almış düşün.
adam bunu bile düşün müş sen diyorsun Güç sıralaması şöyle bölye OP bile daha saşma la bunun yanında
Bu Animenin tek saçmalığı var oda Nen ile her haltı yapabilmen

Not: Görende Spoiler verdik sanacak ya sanki kralın doğacağını bilmiyonuz. Açılışta bile gözüküyor yuw