Mcgill 15 Ağu 2022 #5,072 6 yaşında köpek tarafından ısırılmıştım. 10 yıl boyunca köpek elleyemedim. En unutamadığım o. Aynı soru.
6 yaşında köpek tarafından ısırılmıştım. 10 yıl boyunca köpek elleyemedim. En unutamadığım o. Aynı soru.
BlackMask 19 Ağu 2022 #5,073 Unutamadığım çok var. Buna 'ezilmek' diyelim. Zaman gerçekten her şeye ilaç mıdır?
akira 19 Ağu 2022 #5,074 Değildir. Bu arc, ZKK iddiası ortaya atıldı ve uzun süre konuşuldu. Sence, bir sonraki arc, hangi karakter için bu seviyede uçuk bir iddia ortaya atılır?
Değildir. Bu arc, ZKK iddiası ortaya atıldı ve uzun süre konuşuldu. Sence, bir sonraki arc, hangi karakter için bu seviyede uçuk bir iddia ortaya atılır?
Dattebayo..! 19 Ağu 2022 #5,076 Ron daha kafa çocuk. Bugüne kadar yaşadığın en şiddetli fiziksel acı?
Mcgill 19 Ağu 2022 #5,077 Kaburga kemiğime yumruk yemiştim kavga ederken. Ayı oğlu ayı nasıl vurduysa 2 tanesini kırdı. Sonra 2 3 tane daha yapıştırdı ama onları o kadar hissetmedim. Hatırladığım en şiddetli bu. 2022'de izlediğin en kötü film?
Kaburga kemiğime yumruk yemiştim kavga ederken. Ayı oğlu ayı nasıl vurduysa 2 tanesini kırdı. Sonra 2 3 tane daha yapıştırdı ama onları o kadar hissetmedim. Hatırladığım en şiddetli bu. 2022'de izlediğin en kötü film?
BlackMask 19 Ağu 2022 #5,078 Bu sene izlemedim. 'One Piece : Red' filmini birazcık gördüm. En başta beni kör edecek efektlerden dolayı ona kötü diyebilirim. Kendinden bulduğun kusurlar var mı? Varsa bir tane söyleyebilir misin?
Bu sene izlemedim. 'One Piece : Red' filmini birazcık gördüm. En başta beni kör edecek efektlerden dolayı ona kötü diyebilirim. Kendinden bulduğun kusurlar var mı? Varsa bir tane söyleyebilir misin?