ƊƛƝƬЄ 15 Ağu 2022 #5,063 Uçak Bu konuda sorduğun soruyu "aynı soru" sözü ile sektirip kendin cevaplamak... Bunlar hep senin büyük oyununun bir parçası mı?
Uçak Bu konuda sorduğun soruyu "aynı soru" sözü ile sektirip kendin cevaplamak... Bunlar hep senin büyük oyununun bir parçası mı?
Üye silindi 2842 15 Ağu 2022 #5,064 Büyük resim kurslarının ilk etabı geçen hafta bitti. Ben de faydasını gördüm baya. Kokusunu duyunca keyiflendiğin bir şey?
Büyük resim kurslarının ilk etabı geçen hafta bitti. Ben de faydasını gördüm baya. Kokusunu duyunca keyiflendiğin bir şey?
Allen 15 Ağu 2022 #5,066 Fırından yeni çıkmış kek. @kekomancer Sakal @Kenshiro Değişik bir soru sormuşun "Keşke internet var olmasaydı" dediğiniz oluyor mu ?
Fırından yeni çıkmış kek. @kekomancer Sakal @Kenshiro Değişik bir soru sormuşun "Keşke internet var olmasaydı" dediğiniz oluyor mu ?
sir.zero 15 Ağu 2022 #5,068 Evet, sadece internet değil iletişim ulaşım bu kadar kolay olmasaydı, ben dünyaya dünya bana ulaşamasaydı vs gibi Tembellik aynı soru
Evet, sadece internet değil iletişim ulaşım bu kadar kolay olmasaydı, ben dünyaya dünya bana ulaşamasaydı vs gibi Tembellik aynı soru
Zogolo 15 Ağu 2022 #5,069 Hırsım yok sanırım, içim boş. Valerian Ismael beyaz futbol ekibine 1 vs 5 yapabilir mi? Yapmalı mı?