kuroashi.no.sanji1993 15 Ağu 2022 #5,055 Kayıtsızlık ve ihmal, çoğu zaman düpedüz sevmemekten daha fazla hasar yaratır." -Albus Dumbledore Aynı soru.
Kayıtsızlık ve ihmal, çoğu zaman düpedüz sevmemekten daha fazla hasar yaratır." -Albus Dumbledore Aynı soru.
akira 15 Ağu 2022 #5,056 ''Niye gülüyorsun? İsmi değiştir, anlatılan senin hikayendir.'' -Horatius. Aklıma ilk bu geldi. ''Oda, Yamato'nun IQ'su Zoro'dan daha fazla olduğu için tayfaya katılmasına izin vermedi'' bilgisi doğru mu sence?
''Niye gülüyorsun? İsmi değiştir, anlatılan senin hikayendir.'' -Horatius. Aklıma ilk bu geldi. ''Oda, Yamato'nun IQ'su Zoro'dan daha fazla olduğu için tayfaya katılmasına izin vermedi'' bilgisi doğru mu sence?
Mercury 15 Ağu 2022 #5,060 Bazı meşhur sahnelerini izledim sadece. @Ron Swanson Aşk-ı Memnu Benim hesaba hamamda kese attırsam şu an üstünde gördüğün kır çıkar mı?
Bazı meşhur sahnelerini izledim sadece. @Ron Swanson Aşk-ı Memnu Benim hesaba hamamda kese attırsam şu an üstünde gördüğün kır çıkar mı?