Bizim sınıf biraz g.zekalı olduğundan matematikte çok sivriliyorduk ikizimle beraber, bazen çok gereksiz soruların cevaplarını hızlı bir şekilde cevap veriyordum malum sınıf g.zekalı olunca normal 1dk soruyu 2-3 dk çözebiliyorlardı. Bu durumlarda da malum bizde sıkılıp sağa sola satışıyorduk. Mesela deneme olduk okulda 3. oldum ikizimde 2. oldu, bizden sonraki 50. mi ne oldu sınıfta öyle yerlerde bir sınıftı. Bu olaydan 1 - 2 hafta sonra bir gün kızların hepsi ben ve ikizime kurulmuşlar, Türkçe hocası da bizi ve erkekleri aşağıya gönderdi hiçbir fikrim yoktu bu konuda ki annemi kaybedeli 1 sene olmuş, dikkat çekmek için derslerde farklı şeyler yapmış olabilirim hatırlamıyorum. Erkeklerle beraber ikizimle sınıfa geldik tahtada sadece ben ve ikizimin adı vardı. Ve konu sınıfta en sevmediğiniz erkek kim gibi bir soruydu o an kafamdan kaynar sular aktı. Bu olayın etkisiyle sanırım 3 - 4 ay kızlarla erkekler konuşmadı. Sonra özürler pasta yapmalar falan oldu, veliler geldi bizimle konuşmaya falan çalıştılar. Sonra da buzlar eridi işte.
Sorun şu sınıftaki kızlar anlamadığı yerleri sınavlardan önce anlatırdım adeta başarılı olmaları için bir soruyu veya konuyu en az 10-15dk üzerinde durarak anlamaları için elimden geleni yaprardım. Ama aldığım tepki bu olması, kızlara karşı güvenim tamamen sarsıldı. Bu olayla birlikte kızlarla hemen hemen 1 yıl iletişim kuramadım. Bir de şu an kafama dank ediyor böyle bir eğitimci nasıl oldu da öğretmen yaptılar bu kadar feminist birisinin hiçbir öğrenciye Allah göstermesin. Nasıl olurda gidip bu olayı babama veya herhangi bir hocaya anlatmamam. Şimdi olsa o hocanın eğitim hayatına son vermek için elimden geleni yaparım ki bu kadın o dönemler yeni çocuğunu doğurmuştu. Saçma sapan feminist birisiydi sonraki yıl zaten hocalarla anlaşamadığı için bizim okuldan gönderildi g.zekalı kadın.
Bir de bu olay benim hafızamdan silinmiş bunu ikizim 2-3 yıl önce bahsettiğinde hatırladım. Yani travmatik bir etkiye sahip olmuş bende. Hatta dönem dönem ben niye kızlara karşı bir dönem bu kadar ilgisiz takıldığım diye düşünüyordum. İnsan bilir ne yaşadığını ya

İsmini şimdi hatırlasam sosyal medyadan ekleyip sövecem

Neyse çok takılmıyorum olaya ama bu benim insanlara karşı güvenimi aşırı sarsmıştı. Ondan sonra 2-3 yıl kimseye sırrımı vermemeye başladıyıp içime kapandığımı fark ettim. Ergenlikte de aşık olunca düzeldim