Hayır sevdiği tek bir kişi var o da ihanet etmiyor, ZOROİhaneti önceden sezip erkenden fişlerini çekiyorsun demek... Heyt be![]()

Hayır sevdiği tek bir kişi var o da ihanet etmiyor, ZOROİhaneti önceden sezip erkenden fişlerini çekiyorsun demek... Heyt be![]()
İlk taşı günahsız olanınız atsın v2022 olmuşSıfır ihanet ile konuya yazacak hiçbir şeyim yok![]()
Bunu yazacaktım ama vazgeçtim. Var mı babayiğit diyecektim anlatacak.Bu konuda "yaşadığınız ihanetler" yanında "yaşattığınız ihanetlere" de bakılmalı. İhanete uğrayan olduğu gibi ihanet eden de var. "Hiç ihanet ettiniz mi" diye soruya da cevap verilse güzel olur.
Kimse adının ırz düşmanına çıkmasını istemiyordur:dBunu yazacaktım ama vazgeçtim. Var mı babayiğit diyecektim anlatacak.
@Arthur Morgan nerdesinBu konuda "yaşadığınız ihanetler" yanında "yaşattığınız ihanetlere" de bakılmalı. İhanete uğrayan olduğu gibi ihanet eden de var. "Hiç ihanet ettiniz mi" diye soruya da cevap verilse güzel olur.
@UnMihawk kurduğu lobisine ihanetten sabıkalı mesela.Bunu yazacaktım ama vazgeçtim. Var mı babayiğit diyecektim anlatacak.
O kendine bile ihanet etti.@UnMihawk kurduğu lobisine ihanetten sabıkalı mesela.
Nasıl ihanet ettim be ben BuggyciyimO kendine bile ihanet etti.