Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hayatınızda Yaşadığınız İhanetler

İhanet etmiş sayılmam ama Buse’nin yerine kendimi koyunca baya kötü oluyorum. Tamamen benim hatalı olduğumu düşündüğüm ve vicdan yaptığım tek kadın. Ama bana yapılan ihanetleri sayamam bile hdkshsjsh sevgili aşık olmayınca koymuyor da dostlar çok koyuyor.
Sen her Büşra dediğinde benim kafamda şu sahne canlanıyor artık.

7 ay odamda duran muhabbet kuşu kaçmıştı geçen. Karşıda olan ağaca konduğunu görünce yanına gittim kafesiyle birlikte. Yahu 2 saat elimde kafes ile dibindeyim ve beni gördüğü halde halde gelmiyor lanet olası kuş. İnsan sahibine gelmez mi ? Bu nasıl bir saçmalık aklım almadı. Daha önce de muhabbet kuşu besledim ve 2 kere kaçmasına rağmen gördüğü gibi geliyordu hemen. Yediği ballı yemlerin haddi hesabı yok. Krallar gibi yaşattık ama kendisi ihanet etmeyi seçti.

7 ay odamda duran muhabbet kuşu kaçmıştı geçen. Karşıda olan ağaca konduğunu görünce yanına gittim kafesiyle birlikte. Yahu 2 saat elimde kafes ile dibindeyim ve beni gördüğü halde halde gelmiyor lanet olası kuş. İnsan sahibine gelmez mi ? Bu nasıl bir saçmalık aklım almadı. Daha önce de muhabbet kuşu besledim ve 2 kere kaçmasına rağmen gördüğü gibi geliyordu hemen. Yediği ballı yemlerin haddi hesabı yok. Krallar gibi yaşattık ama kendisi ihanet etmeyi seçti.
herkese sahip olamazsın kral... hiç sahip olamamışsın ki nasıl ihanet edebilir sana? kimine özgürlük baldan da candan da tatlı gelirdlykdlg

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık