Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Haoshoku Haki

Ya bende bunu anlayamıyorum işte Marco ve Jozu'ya ne zaman haki master dendi? Sadece haki kullanıcıları dendi. Adamlara bu konuda özel mualeme yapılmadı. Daha yüksek olsalardı Akaiunu'ya zarar verirlerdi en azından.
Akainu saldırının nereden geleceğini bilsin ve saldırı geldiğinde haki savunması dediğimiz olayı gerçekleştirsin, Roger,Garp,Wb,Vergo(!) hiçbirisi gerçek bedenine zarar veremez.Canını yakabilirler orası ayrı.

Wb ve Shanks kılıç tokuşturuyor orada Armament değilde sadece bir ısınma turu gibi geldi bana aralarındaki küçük bir kızışma. Onlarda çok daha fazlası vardır. Garp Marco'yu uzaklaştırmak için vuruyor oda ilk yumruğunda savaşta ısınma turundaydı. Marco ve Jozu'da mı ısınıyorlardı koskoca amirallere karşı?

Alter @

Yeni dünyadaki herkeste haki var derken kim bu herkes?
Birader anlatamıyor muyum derdimi burada kime sorarsan sor saydığım adamların hakisinin Smoker'dan daha iyi olduğunu söylerler sana.Yani teknik olsa mutlaka birisinden görürdük.

WB ve Shanks'ın yaptığı güç gösterisi idi.Adamların saldığı haki göğü delmiş sen ısınma diyorsun.Garp'ın attığı yumrukta Marco'yu sersemletti bayağı,adam yere girdi resmen.O da basit bir yumruk değildi.2y sonra Oda bir kılıf uydurup bu teknik derse bir şey demem ama benim gördüklerim bana aksini düşündürüyor.Ama dediğim gibi teknik derse mangaka o eyvallah der yutarız.

Birader anlatamıyor muyum derdimi burada kime sorarsan sor saydığım adamların hakisinin Smoker'dan daha iyi olduğunu söylerler sana.Yani teknik olsa mutlaka birisinden görürdük.

WB ve Shanks'ın yaptığı güç gösterisi idi.Adamların saldığı haki göğü delmiş sen ısınma diyorsun.Garp'ın attığı yumrukta Marco'yu sersemletti bayağı,adam yere girdi resmen.O da basit bir yumruk değildi.2y sonra Oda bir kılıf uydurup bu teknik derse bir şey demem ama benim gördüklerim bana aksini düşündürüyor.Ama dediğim gibi teknik derse mangaka o eyvallah der yutarız.
Koka tekniktir. Teknik olmasa neden biri özel olarak belirtmek istesin.
Burada Luffy siyahlaşma olmadan saldırıyor.
Hiçbir siyahlık olmadan Luffy CC'ye sarılıyor.

Bu iki örnekte gördüğümüz üzere haki kullanmak için illa koka olmasına gerek yok.

Koka tekniktir. Teknik olmasa neden biri özel olarak belirtmek istesin.
Burada Luffy siyahlaşma olmadan saldırıyor.
Hiçbir siyahlık olmadan Luffy CC'ye sarılıyor.

Bu iki örnekte gördüğümüz üzere haki kullanmak için illa koka olmasına gerek yok.
Ben zaten illa siyahlaştırma olacak demiyorum.Siyahlaştırma teknik olsa görmemiz gereken en önemli yerleri ve adamları bir bir saydım önceki mesajlarımda.O yüzden tekrar yazamayacağım.Dragon bu görmeme olayında ötürü diyor ki 2y sonrası çıkardığı bir şey bu Oda'nın.Ben de diyorum ki 2y sonrası böyle bir şey yaparsa sıvama olur ama genede yutarız.Yani haklı olabilirsin ben de haklı olabilirim bekleyelim görelim hacı.

Ben zaten illa siyahlaştırma olacak demiyorum.Siyahlaştırma teknik olsa görmemiz gereken en önemli yerleri ve adamları bir bir saydım önceki mesajlarımda.O yüzden tekrar yazamayacağım.Dragon bu görmeme olayında ötürü diyor ki 2y sonrası çıkardığı bir şey bu Oda'nın.Ben de diyorum ki 2y sonrası böyle bir şey yaparsa sıvama olur ama genede yutarız.Yani haklı olabilirsin ben de haklı olabilirim bekleyelim görelim hacı.
Sıvama olmuyor ki insanlar kullanmamıştır bir tekniği kullanıp kullanmamak sana kalmış üstüne Marineford da devasa meyve güçleri vardı kim ne yapsın kokayı. Marineford'u da ben zerre kadar ciddiye almıyorum açıkçası geçiş bölümünden başka birşey değil benim gözümde. Sadece gösteri maçı gibiydi. Bir de büyük ihtimalle koka 2 yıl sonrasında çıkardığı birşey. Hem Oda'nın illa belirtmek zorunda olduğunu düşünmüyorum adamın "Aman bunda haki göstereyim ama göstermek için de siyahlaştırıyım." gibi bir derdi olduğunu da sanmıyorum. Oda forum tartışmacısı değil birşey kanıtlamasına gerek yok. Eğer belirtmek istiyorsa çok güzel belirtiyor. Üstüne saydığın adamların kaçının ciddi savaşlarını gördün de koka arıyorsun o da var tabi :/

Sıvama olmuyor ki insanlar kullanmamıştır bir tekniği kullanıp kullanmamak sana kalmış üstüne Marineford da devasa meyve güçleri vardı kim ne yapsın kokayı. Marineford'u da ben zerre kadar ciddiye almıyorum açıkçası geçiş bölümünden başka birşey değil benim gözümde. Sadece gösteri maçı gibiydi. Bir de büyük ihtimalle koka 2 yıl sonrasında çıkardığı birşey. Hem Oda'nın illa belirtmek zorunda olduğunu düşünmüyorum adamın "Aman bunda haki göstereyim ama göstermek için de siyahlaştırıyım." gibi bir derdi olduğunu da sanmıyorum. Oda forum tartışmacısı değil birşey kanıtlamasına gerek yok. Eğer belirtmek istiyorsa çok güzel belirtiyor. Üstüne saydığın adamların kaçının ciddi savaşlarını gördün de koka arıyorsun o da var tabi :/
yanlış düşünüyorsun biz her zaman odanın bi 100 bölüm sonrasını düşünerek hareket ettiğini zannederdik adama çok zeki falan derdik fakat bu kokanun teknik olması demek odanın cidden sıvaması demek serinin en güçlü karakterlerinin olduğu bi savaşta bi Allahın kulu bu tekniği kullanmamışsa bu bir sıvamadır

yanlış düşünüyorsun biz her zaman odanın bi 100 bölüm sonrasını düşünerek hareket ettiğini zannederdik adama çok zeki falan derdik fakat bu kokanun teknik olması demek odanın cidden sıvaması demek serinin en güçlü karakterlerinin olduğu bi savaşta bi Allahın kulu bu tekniği kullanmamışsa bu bir sıvamadır
Oda kendisi diyor diye biliyorum çok yüzeysel yazdım o savaşı diye. Belirli ayrıntılar dışında genel olarak dikkatli yazmamış işte. Üstüne adam 100 bölüm ileriyi düşünüyor da hikaye olarak düşünüyor ayrıntıları giderek oluşturması çok daha "insancıl" bir yaklaşım. Kimse mükemmel değildir. Üstüne tam olarak hakiyi şekillendirmemesinin zaman alması gayet doğal adam boşuna ara vermedi 2 yıl sonrayı yazmadan. Bunlar hep düşünmek ve daha güzel şekilde sürdürmek için düşünme zamanları. Basit düşünün biraz.

Simdi koka b.hakinin ileri seviyesi değil diyenler var ama bence ileri seviyesidir.Animeyi izleyen görmüştür luffy C.C yi tutarken koka yapmiyor yani b.haki koka demek değil koka b.haki içerisinde daha ileri bir olay.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık