Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Haoshoku Haki

Yazık WB tayfasına ne WB'nin kendisinde gördük kokayı ne de tayfadan herhangi birisinde.Hadi WB'yi hasta deyip geçelim ya diğerleri ? Koskoca WB tayfası Smoker'ın 2 senede yaptığı kokayı yapamıyor vallahi yazık...

20 yıldır yeni dünyada yani? Onu geçtim Yeni dünyada daha uzun kalan mı daha çok haki sahibi oluyor?
Evet öyle 20yıldır yeni dünyada. Ayrıca ben daha uzun kalan daha cok biliyor demedim sadece senin yanlışını düzelttim. Ama şöyle bir düşünelim Korsanlar Kralı nın ikinci adamın da inanılmaz bir haki seviyesi varken, onun en büyük rakibinin ikinci adamında Smoker kadar haki yok diyosun. Tamam Ray-san kadar var demiyorum bende ama illaki ortamalanın üstünde bir seviyededir kanımca. Hatta yuzde yuz.
O küçümsediğiniz Smoker'ın seri sonundaki halini gördüğünüzde seriyi bırakıp Oda'ya söveceksiniz.
Smoker hiç bir zaman bir amiral seviyesinde olamicak. Veya en fazla amiral seviyesinde olucak. Çok severim adam gibi adamdır karizmadır tipi sesi konuşmaları düşünceleri karakteri hoşuma gider ama hiç bir zaman o kadar güçlü olamicak.

O küçümsediğiniz Smoker'ın seri sonundaki halini gördüğünüzde seriyi bırakıp Oda'ya söveceksiniz.
Seri sonunda Coby'de amiral olacak büyük ihtimal ne yapalım yani ? Coby'i gösterilse şu an ve koka yapsa ne diyeceğim Marco,Vista gibi adamlardan b.hakisi daha mı iyi diyeceğim ? Koka 2y sonrası Oda'nın bakın bu adam b.hakili vurdu deme şeklidir bana kalırsa.Çünkü k.haki de sezdim diyor,h.hakide bayıltıyor ve conqueror haki diye ezik adamlara söyletiyor ama b.hakide net bir anlaşılma şekli yoktu Oda'nın yaptığı da bu duruma da çözüm bulmak.

20 yıl önce Shiki Wb'nin yanına geldiğinde niye yoktu o zaman Marco? 20 yıldır yeni dünyadaymış. Toplasan topu topu en fazla 10 senedir o. Luffy iki yılda kimselerin gelemeyeceği haki seviyesine geldi. Kral haki bile çarpıştırıyor hatta. Hani nerde Marco ve Jozu? Luffy kadar yüksek seviye haki çarpıştırabiliyorlar mı?
Luffy dediğin adam potansiyeli en yüksek olan kişi ve serinin ana karakteri adam Korsanlar Kralı olacak. Ben Luffy yi örnek vermedim. Ben Smoker için dedim.
En fazla 10 senedir yeni dünya da he ? Peki öyle olsun sen öyle diyorsan :D Ama öyle değil ;)

20 yıl önce Shiki Wb'nin yanına geldiğinde niye yoktu o zaman Marco? 20 yıldır yeni dünyadaymış. Toplasan topu topu en fazla 10 senedir o. Luffy iki yılda kimselerin gelemeyeceği haki seviyesine geldi. Kral haki bile çarpıştırıyor hatta. Hani nerde Marco ve Jozu? Luffy kadar yüksek seviye haki çarpıştırabiliyorlar mı?
Bakarsan Jozu'nun sağında Marco var.Saçından belli oluyor.Hemen yanında da Vista var.

Pekoms Caribou'ya vurduğunda siyahlaşma yoktu. Sonra Baltalı adam arenada ' O baltada haki vardı ' dedi ama siyahlaşma yoktu. Tashigi Monet'e saldırdığında ' Haki kullanan bir kılıç ustası ' demişti. Yani bal gibi söyletiyor.

Metades @

Seninle bir yere varamayız. Smoker dediğimiz adam Luffy ile ertelenmiş bir dövüşü var. Bu Mangada Luffy'nin ağzından çıkan bir laf. Smoker'i daha sonra görelim ondan sonra ver kararını. Marco = Antik Zoan ( Mükemmel savunmaya sahip, Logialar kadar değerli bu açıdan ) Jozu = Elmas Jozu diyorlar adama lakabı o. Elmas + Ortalama haki ile baya güçlü oluyor. Smoker'ın ise duman meyvesi var sadece Oda ona ' Koka ' ile güzel power up verdi. Dahada vereceğini düşünüyorum. Erken karar veriyorsunuz bence.
Bak her zaman söyletemez 1 vs 1 durumları oluyor bazen o zaman ne dedirtecek ? Atıyorum Zoro vs maçadaki adam.Zoro b.hakili vurunca maçadaki adam aa b.hakili vurdu mu diyecek ? Yeni dünyada tonla kullanan adam olduğu aşikarken şaşırmış gibi aa b.hakili vurdu demez.Aynı şekilde Zoro da rakibi için demez.Onun yerine siyahlaştırma işin en kolayı.

Luffy ile ertelense ne olur ertelenmese ne olur ? Dof peçete yapmış,Law indirmiş adamı Luffy'i mi zorlayacak ? Millet arc sonu Luffy Dof'u indirecek diyor bi bak istersen.Aynı Dof tek atıyor Smoker'a.Marco olayında ise sen diyorsun ki çok güçlü bir meyvesi var ortalama bir haki yetiyor ona güç açısından.Yanlış anlamadım umarım.Bu anlamda söylediyse yetmiyor güzel kardeşim Akainu'ya saldırdığında gördük bunu canını yakamadı Akainu'nun.Ayrıca Smoker'da logia var ne dendi bu seride ? Logialar meyve güçlerine çok güvendikleri için haki konusunda zayıf kalabiliyorlar.Zoro ve Sanji gibi meyvesiz olsa neyse hakiye mecbur o yüzden hakiye abandı kastı diyeceğim ama öyle değil işte Smoker da bir logia.Hadi Marco içinde aynı şey geçerli olsun.Yani o da meyvesine çok güvendi ve hakiyi çok kasmadı.Ama adama 41 yaşında 20 senedir WB tayfasında yani o kadar senede Smoker seviyesi kadar b.haki kasmaması imkansız yahu.Kaldı ki bu adam ne kadar sağlam adamlar görmüştür meyvesinin bir anlam ifade etmeyeceği yani haki kasacağı da aşikar.

Full beden armament'in ne önemi var o zaman? Vergo'ya niye o şekilde bir görüntü verdi Oda? Ve ya Luffy siyahlaştırıp saldırdığında neden ' Koka ' diyor? Onuda geçtim Squardo dediğimiz adamda yıllardır yeni dünyada. O zaman onunda baya aşması lazımdı bu konuda?
Şimdi hakiyi kolda da yoğunlaştırabilirsin ayakta da silahında da.Komple siyah çizmese nereden anlayacağız fullbody haki yaptığını ? Alttan mangaka notu düşüp Vergo kendini komple haki ile kapladı mı diyecek ? Veya Vergo Fullbody haki moduna geçtim mi diyecek ? Mantıklı mı yani ? İşte fullbody haki yaptığını anlatmanın en güzel yolu siyahlaştırma.Direk anlıyoruz adamın kendisini b.haki ile kapladığını.

Bir halt yediğini görmedik ki Squardo'nun sadece babasını pıçakladı.

Doflamingo o ara söylüyordu zaten Vergo'nun full beden armament yaptığını ve Haki ustası olduğunu. Hemde o tekniği yaptığıyla aynı zamanda. Alakasız şeyler söylüyorsun yani. Hem Dof tarafından söyletip hemde Siyahlaşma çiziyorsa bu adam demek oluyorki haki konusunda belli seviyeyi geçmiş kişilerde o görüntü var.

Hakisini övüyor full beden armament yapıyor falan demiyor.

Beyler konuyu baltalamayın diyorum.Konu haoshoku haki ancak mesajlarınızda haoshoku'nun h'si yok :) Özelden devam edebilir veya yeni konu açabilirsiniz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık