şimdi beyler bunu bende cok düsündüm,sonra bütün bilgileri inceledim,hatta ufo 44 sen söylediginde bende senden yana olmustum su koka meselesinde.ama eldeki tüm veriler busoshoku:koka nın,busoshoku hakiye ait özel bir teknik oldugunu gösteriyor,yani yogunlastırılmıs hali o auranın.
o aurayı bedene işleyip,uzuvlarını sertleştiriyorlar türkcesi bu.şuan için opwikiada kokayı özel bir teknik olarak aldı.
çünkü rayleighin bize gösterdigi busoshoku hakiyle,koka cok farklı.e.oda kishimoto gibi biri olsa haklı olurdunuz.adam böyle gösterdigi ve belli etmeye calıstıgı için ekstra bir teknik cıkardı bence.ve dikkat edin koka kullananlar belirli,law vergoyu kesti,koka yok.tashigi kullandı koka yok.sanji kullandı koka yok.doflamingo kullandı yok.
o yüzden en üstün kullanıcıları o bariyer modu kullanıcaklardır onlara koka vermesine gerek yok.meyve kullanıcılarının cogunada siyahlasma veremez.belli kullanıclara vericek bence.mesela garpın o elinde biriken haki miktarını düsünün.onla vergoya bir koysa koka moka dinlemez komaya sokar.önemli olan haki gücleri arasındaki fark bence.tabi sizin dediginiz gibi, busoshoku carpısmalarını en azından ekstra meyve yetenegi olmayan kullanıclarda, daha belirgin göstermek için kokayı aracı kullanıyor.yinede bence apayrı bir teknik.ustaca tüy dikmiş yani,yaptı oldu