Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Haoshoku Haki

Yahu adamlar amirallerle kapışıyor İchimaru gelmiş küçük görüyor Jozu,Marco gibi adamları.Ulan her halükarda Smoker'dan,Vergo'dan iyi mi bu adamlar iyi.Ayrıca kokaya gerek duymamak nedir la dalga mı geçiyorsunuz ? Akainu la karşılarındaki adam ne meyve gücünden bahsediyorsunuz siz ? Ölümüne savaş dönüyor orada bir sürü koramiral var en önemlisi amiralerl var ama WB tayfası kokaya gerek duymamış.Yav şu dediğinize siz kendiniz inanıyor musunuz ? Salt meyve gücüyle amiral devireceğini sanacak kadar tecrübesiz veya mal mı bu adamlar ? Kaldı ki Jozu'nun kolu gitti.Meyve ile olmuyor iş sadece amiraller bile o muazzam meyvelerine rağmen haki kullandı.Demek ki hakiye herkes ihtiyaç duyuyor ki öyle bir savaşta hayli hayli duyulur.Neyse bakalım görelim tartışma böyle sonuç vermez zaten.

Ama İchumaru çıkmış seviyeleri kokaya yetmiyor diyor Jozu,Marco için yav he he.2Y sonrası çıkardığı bir şey desen sen de diğerleri gibi anlayacağım.Adam amirallerle aşık atan adamları küçümsüyor hay yarabbi.

sabonun saldırısı, ejder nefesi için ayrı bir konu acıcaktım. ama teorim zaten houshoku hakiyle ilgili oldugu için, buraya yazayım dedim...şimdi asagıya atıcagım manga sayfalarına iyi bakın,anlıyacagınız sey su,chinjao ve luffynin birbirlerine saldırısı ve sabonun yaptıgı aslında temelde aynı sey.tek fark,sabonun gücü korkunc ve haki seviyeside öyle.üstelik saldırısını rokougan gibi teknige cevirmiş;

dikkat edin kollar busoshoku haki ve koka modundalar.ama carpısma normalde smokerın yada vergonun kokalı vurusu gibi degil.zaten e.oda diamante aracılıgıyla olaya dikkat çekmiş ve farkı belirterek demişki; houshoku sahiplerinin carpısması

yani benim teorim su;houshoku haki ile nasıl fazla hakin, dısarı tasırılıp insanları bayıltıyorsa,yine bu sekilde saldırı esnasında, normal bir hakili yumruktan kat be kat daha güclü bir saldırı yapmanada olanak saglıyor.ve aynı zamandada sabonun teknigi gibi bir saldırınında ana gücü oluyor.

bakın dikkat edin;sabonun kollar aynı chinjao ve luffy gibi.tek fark sabo baska bir houshoku kullanıcısıylan carpısmıyor.herseyin özü var dedigi sey,aslında zoronun arabastada kesfettigi sey.

kücük nüansları yakalarsak;zoroya bu olaydan bahseden adamın adı;koshiro...yani kuinanın babası,dikkat edersek,aynı koshironun dragonlada ilişkisi var.ve saboda dragonun cıragı.

hepsini üst üste koyarsak ve bu bilgilere cansız bir nesneye direk etki eden, baska bir houshoku kullanıcısı kızılsac shanksıde eklersek(moby dick) vede tabi havaya irade gecirme mevzusuda var...ortaya cıkan teori su oluyor;

- sabo houshoku haki sahibi.
- kollarına yogunlastırdıgın busoshoku haki, kokaya dönüyor.ama houshoku kullanıcıları cok daha fazla hakiye sahip oldukları için,vucutlarından güclü sok dalgaları yollayabiliyorlar.(sentoumaru, ashigara dokkoi,busoshokuda en üst sınır,bundan cok cok daha güclüsü)
- ejder nefesi,sabonun tüm haki gücünün,iki kolu odak noktası olarak,önce yere iredesini gecirme,dikkat edin bekliyor,sonrada tüm hakisini bir anda bosaltması sonucu olan bir teknik.

şimdi üşenmeyin acıp, houshoku görünce bir sürü über adamın yüzlerinin ne hale geldigine bakın.böylelikle sabonun olayını ve luffynin gelicegi seviyeyi, tabiki birde yüzlerinin neden o hale geldigini,burgessin tepkisinide katarsak iyice anlarsınız...

dipnot;sahsi fikrimdir,baska güzel fikri olanlar ekleyebilir.ama fikirlerinizide merak ediyorum :D

Shanks'ın Moby Dick'e yaptığı ruh çökeltmesi , geminin ruhu zaten vardı biliyoruz. :T
Shanks ile Wb'nin h.haki çarpışması göğü ikiye ayırmıştı.
Dragonun hava olaylarına hükmetmesi eğer meyve değilse.
Bunların hepsi h.haki sahiplerinin yapabileceği yetenek. :W

Orada Sabo'nun yaptığı toprağın ruhuna hükmetmek sanırım. Tamam bir teknik uyguluyor ama önce
Zoro gibi sesi duyması / ruhuna ulaşması gerekiyor :T
Aslında buradan iki sonuç çıktı :/ Saboda zaten vardır . Lanet olsun Zoro'da h.haki olabilir :W

Shanks'ın Moby Dick'e yaptığı ruh çökeltmesi , geminin ruhu zaten vardı biliyoruz. :T
Shanks ile Wb'nin h.haki çarpışması göğü ikiye ayırmıştı.
Dragonun hava olaylarına hükmetmesi eğer meyve değilse.
Bunların hepsi h.haki sahiplerinin yapabileceği yetenek. :W

Orada Sabo'nun yaptığı toprağın ruhuna hükmetmek sanırım. Tamam bir teknik uyguluyor ama önce
Zoro gibi sesi duyması / ruhuna ulaşması gerekiyor :T
Aslında buradan iki sonuç çıktı :/ Saboda zaten vardır . Lanet olsun Zoro'da h.haki olabilir :W
kendimi yırtıyorum ama zoro fanlarının vizyonu dar.soru su; rayleighte houshoku haki varmı ? cevap: evet.

ee zoroda yeni kk sag koluysa, ondada olmalı...ben hep bunu savundum.

ama hakisi varsa bile... rayleighinkinin yanında tırt olan mihawkı, yonko gücünde yapıcam diye,yırtınıyor mihawk fanları.

bilgiler ortada.gecmişte bir yonko gücünde olup hemde, kılıc kullanan adam varsa adı hazır: silvers rayleigh.

öte yandan,zoroyada yakısır houshoku :ehe:

bu yeşil saclı adam kim böyle ?

- onun adı roronoa zoro-şiddet tanrısı ve korsanlar kralının sag kolu :artiz:

kendimi yırtıyorum ama zoro fanlarının vizyonu dar.soru su rayleighte houshoku haki varmı ? cevap: evet.

ee zoroda yeni kk sag koluysa, ondada olmalı...ben hep bunu savundum.

ama hakisi varsa bile... rayleighinkinin yanında, tırt olan mihawkı yonko gücünde yapıcam diye,yırtınıyor mihawk fanları.

bilgiler ortada.gecmişte bir yonko gücünde kılıc kullanan adam varsa adı hazır:silvers rayleigh.

zoroyada yakısır houshoku :ehe: bu yeşil saclı adam kim böyle ?

- onun adı roronoa zoro-şiddet tanrısı ve korsanlar kralının sag kolu :artiz:
Tahahahah şiddet tanrısı :T
Fanları yüzünden sevmiyorum artık Zoriyi :/

O değil de artık H.hakinin sadece insan bayıltmak olmadığı bence gayet açık.
H.haki bükücülük gücü'de sağlıyor. :T
Gözlemlerime göre öyle. :W

Bu H.H olayı Antik silahlarla da bağlantılı olabilir, havaya hükmetme gücü veriyorsa veya yatkın olduğun şeyin özünü kullanma gücü veriyorsa örneğin Tensei'nin dediği gibi ruh'a egemen olabilme Wb gibi bulutları ikiye ayırma, dragonun havayı hükmetmesi tabi meyve değilse ve Sabonun toprağın özüne hükmetmesi ve tabi Luffy var birde eğer H.H'nin bir şeylerin özüne inebilme ve ya hükmetme gücü varsa son Antik silah hava ile alakalı bir şeydi galiba Luffy'nin de buna benzer bir gücü olabilir. Tabi H.H'nin kişiden kişiye değişen özlere hükmetme özelliği teorisi doğruysa Luffy'nin nasıl bir öze hükmedeceğini de irdelemek gerekir, burada da dediğim gibi Antik Silaha bağlarsa çok epik olabilir ama 700 bölümdür hiç böyle fantastik şeyler göremedik E.ODA'dan, bakalım bu kadar derine inecek mi...

Alpamis

İki arc sonraya Luffy gökyüzünde yıldırımlar çıkarıp giganto elephant thor muydu neydi bu hareketi yapmasını dört gözle bekliyorum:D

Bu H.H olayı Antik silahlarla da bağlantılı olabilir, havaya hükmetme gücü veriyorsa veya yatkın olduğun şeyin özünü kullanma gücü veriyorsa örneğin Tensei'nin dediği gibi ruh'a egemen olabilme Wb gibi bulutları ikiye ayırma, dragonun havayı hükmetmesi tabi meyve değilse ve Sabonun toprağın özüne hükmetmesi ve tabi Luffy var birde eğer H.H'nin bir şeylerin özüne inebilme ve ya hükmetme gücü varsa son Antik silah hava ile alakalı bir şeydi galiba Luffy'nin de buna benzer bir gücü olabilir. Tabi H.H'nin kişiden kişiye değişen özlere hükmetme özelliği teorisi doğruysa Luffy'nin nasıl bir öze hükmedeceğini de irdelemek gerekir, burada da dediğim gibi Antik Silaha bağlarsa çok epik olabilir ama 700 bölümdür hiç böyle fantastik şeyler göremedik E.ODA'dan, bakalım bu kadar derine inecek mi...
kişiye özel ruh diye bir sey yoktur.avatar cakması degil one piece.söylenen sey su herseyin bir özü var.yani nefesi var.bazı insanlar bunu duyabilir.herseyin sesini duyabilen 2 adam gördük.2side houshoku kullanıcısı roger ve luffy.yani houshoku sahipleri,kendilerine ait bir ruha degil,etraflarında olan her seyin özüne iradelerini gecirebilirler gibi duruyor.tabi rayleighin deyimiyle ruh kişiye özel oldugu için gücüde kişiye göre,her houshoku kullanıcısı aynı seviyede degil.

sonra sabo arena toprak oldugu için,toprakla ugrastı,zoro çeligi kesmek zorunda oldugu için çelikle ugrastı.yani hani houshoku için baskalarının üzerinde durma gücü deniliyor ya...aslında herseyin üzerinde hükmetme gücü gibi duruyor su an.

son antik silahta yıldırımla ilgili cıksın istiyorum :ehe:

Tahahahah şiddet tanrısı :T
Fanları yüzünden sevmiyorum artık Zoriyi :/

O değil de artık H.hakinin sadece insan bayıltmak olmadığı bence gayet açık.
H.haki bükücülük gücü'de sağlıyor. :T
Gözlemlerime göre öyle. :W
bende zoro fanıyım ne olucak.aslında farkettigim su; kendi ruh halim daha cok luffy gibi.herhalde ondan luffy gibi bende zorodan etkileniyorum :D

houshoku hakinin sadece bayıltma gücü oldugunu düşünen cok az insan vardı zaten,bende hiç bir zaman öyle düşünmedim.akainu bile görünce,bir dakika durup düşünecek,neymiş sadece bayıltıyormus :ehe:

Alpamis

Dragon

Bayıltma işi de bence H.haki'nin en kolay evresi olan ilk adım büyük ihtimal h.haki kullanıcıları iradelerini canlı şeylere geçiriyorken daha kolay bir şekilde yapıyorlar.Ama cansız nesnelere geçirip onlara hükmetmek daha zor olduğu için bunu ustalaşmış kişilerde görebiliyoruz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık