Zoro da böyle bir karşılaşma olmaz o zaten tek atıp geçiyorİzlemediğim için bilmiyorum, hatası mızrağı sokmayışı anladığım. Ölümü feci olmuş. Zoro'da da öyle olursa büyük sürpriz olur.
Zoro da böyle bir karşılaşma olmaz o zaten tek atıp geçiyorİzlemediğim için bilmiyorum, hatası mızrağı sokmayışı anladığım. Ölümü feci olmuş. Zoro'da da öyle olursa büyük sürpriz olur.
Gittim, manyağım ya birde tr altyazılı baktım videoya. Diğer adamda da nasıl güç var öyle kuvvet uygulayıp kafa parçalıyor.Zoro da böyle bir karşılaşma olmaz o zaten tek atıp geçiyor
Say it diye söylenirken cevap duyar gibi olduğunda oluşan o yüz ifadesi ve bocalayarak yanına yaklaşması... Yıllardır bunu bekleyen çocuğun hayallerini gerçekleştirme anı gibi, nihai hedef, intikam, üzüntü her şey var o bekleyişte.Gittim, manyağım ya birde tr altyazılı baktım videoya. Diğer adamda da nasıl güç var öyle kuvvet uygulayıp kafa parçalıyor.
Zoro'ya uyarlarsak Orochi'nin korkaklığından galeyana gelir falan mazallah.
Şu 944 boş çıkınca millet birbirine çok gülecek.
Asıl bu teori'yi ortaya atana girilmeli'de neyse.Gittim, manyağım ya birde tr altyazılı baktım videoya. Diğer adamda da nasıl güç var öyle kuvvet uygulayıp kafa parçalıyor.
Zoro'ya uyarlarsak Orochi'nin korkaklığından galeyana gelir falan mazallah.
Şu 944 boş çıkınca millet birbirine çok gülecek.
Oda sever, böyle bir anda başka konulara atlarsa tam sövülür.Zoro çok kinlendi bayadır bu yüz haliyle görmedik onu, enteresan şeyler olabilir Zoro için.
He ya kim başlattı onu çıbanın başını getirin buraya.Asıl bu teori'yi ortaya atana grilmeli'de neyse.
Uyanıştan sonra Morfin diye birşeyin varlığını keşfedecek bir doktor olarak ve Luffy'e basacak morfini.Hiç acı duymayan Luffy vura vura korsan kral olacak acı duymuyorsa birşey de olmaz nasılsa lastik.Ban D. Age Chopper bandaj uyanışı yapacak
Kokulu bandaj mı kullanacak?Ban D. Age Chopper bandaj uyanışı yapacak
Uyanıştan sonra Morfin diye birşeyin varlığını keşfedecek bir doktor olarak ve Luffy'e basacak morfini.Hiç acı duymayan Luffy vura vura korsan kral olacak acı duymuyorsa birşey de olmaz nasılsa lastik.
İhtiyaçtan sonra kullandığı bandajı Luffy'nin burun bölgesine saracak, Luffy de o -gazla- uyanış açacak (veya uyanamayış).Kokulu bandaj mı kullanacak?
Hah işte biz de bunu diyoruz. Sanji bir suit aldı diye Zoro kadar saldırı ve dayanıklılığa ulaşmadı.Sanji zaten gözlemde Zoro'dan çok önde. Zoro gözlemde kendini geliştirse bile Sanji hep ondan 2-3 hamle önde olabilecek belki. Azıcık gelişme ile olacak değil o işler.