Sanji alırdı dövüşü, tayfada bacağı çıtlamadan dövüş alan mı varVergonun bambusunu siyah dildo olarak kullanmaya fırsatı olmadığı için Sanji ve fanları çok mutlu olmalıydı. Ama yok illa istiyorsunuz ki dövüş sonlansın Sanji İvankovun yanına dönsün.

Sanji alırdı dövüşü, tayfada bacağı çıtlamadan dövüş alan mı varVergonun bambusunu siyah dildo olarak kullanmaya fırsatı olmadığı için Sanji ve fanları çok mutlu olmalıydı. Ama yok illa istiyorsunuz ki dövüş sonlansın Sanji İvankovun yanına dönsün.

Haki basmıyor mu orada Vergo? Ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama haki kullanıyordu sanki? Ayrıca, tekme atarken kafasına haki bassa ne değişecek birader?Sanji'yi hakisiz dövüyor. Full beden haki ile dalsa patates etme ihtimali çok yüksek.

Zoronun kılıcı çatlasa yerin dibine sokardım.Sanji alırdı dövüşü, tayfada bacağı çıtlamadan dövüş alan mı var![]()
Tekmelerde belli olmuyor pek. Sanji ve Judge dövüşünde de Judge söylemese Sanji'nin tekmesine haki kattığı anlaşılmıyordu. Bence basmıştır.Haki basmıyor mu orada Vergo? Ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama haki kullanıyordu sanki? Ayrıca, tekme atarken kafasına haki bassa ne değişecek birader?![]()
Cidden ben de Zoro'nun kılıcı çatlasa küfür ederdim. Yubashiri gittiğinde bile kızmıştım. Tabii karşı tarafın meyvesinden bi haberdi.Sanji alırdı dövüşü, tayfada bacağı çıtlamadan dövüş alan mı var![]()
Zoro vs Pica baya hasarsız dövüştü.Zannedende tayfada hasarsız dövüşen üye vardoğru ya sanji hasar alınca günah oluyor
![]()
Zoronun kılıcı çatlasa yerin dibine sokardım.
Haki basmıyor mu orada Vergo? Ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama haki kullanıyordu sanki? Ayrıca, tekme atarken kafasına haki bassa ne değişecek birader?![]()
Ulan bi' Sanji'yi savunayım dedim, dönüp bölümlere baktım direkt savunduğuma pişman oldum:Vergonun bambusunu siyah dildo olarak kullanmaya fırsatı olmadığı için Sanji ve fanları çok mutlu olmalıydı. Ama yok illa istiyorsunuz ki dövüş sonlansın Sanji İvankovun yanına dönsün.

Bu paneli atmasaydın iyiydi. Cnet'e baktım onda da aynı...Ulan bi' Sanji'yi savunayım dedim, dönüp bölümlere baktım direkt savunduğuma pişman oldum:
"Bu çok yakındı, onunla dövüşmeye devam etseydim..."![]()
Bu da bana ders olsun.
@Historia![]()