Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Kalbini sıktı mı bir şey yapamıyordu ki Law? Davy Jones gibi bir baba yiğit bile kalpten muzdaripti. Yapma gözünü seveyim.
Allah aşkına! Law istediği kadar handikaplı olsun yanında Smoker var. İkisini birden tanklayan adam Sanji'yi mi alamaz?

Tüm vücudunu koka yapan adam Sanji'yi temiz döverdi orada. İşe bahaneye gel. Logia hızlımı hızlı Smoker, diğer tarafta her tarafı ayrı hüner olan Law. Bahane kalbi var ve kendi stiliyle dövüşemiyor.
Aynen bahane tabi :D Tüm vücudu Koka yapan adamlar Sanji tarafından yenilmez mi oluyor? Yonko komutanı seviyesindeki elemana haberi olmadan çakan Sanjinin Vergo karşısında şansı yok aynen devam böyle :D

Allah aşkına! Law istediği kadar handikaplı olsun yanında Smoker var. İkisini birden tanklayan adam Sanji'yi mi alamaz?
İkisiyle bir dövüşmedi ki adam? :D Law kalbini aldığı sıra tekledi. Sen ciddi anlamda Smoker ve Law'ın birlikte dövüşse bir şey yapabileceğini mi düşünüyorsun Vergo'nun?

İstediği kadar handikapı olsun dediğin adamın kalbi yani.:D

Montana

Vergo mangada Sanji'den üstün çizilmiş. Dövüş devam etse Sanji'nin kazanacağını düşünmek hayaldir.

Şimdi de Sanji mi önce daha çok hasar aldı, Zoro mu meselesine mi döndü iş? :)
Zoro daha dayanıklıdır. He ama şunu da atalım unutanlar için.
Hacı doktor sensin, bunu sen benden daha iyi bilirsin. Acı reseptörleri zamanla tepkisizleşmiyor mu acıya? Bu acının yok olduğu veyahut hasarın azaldığı anlamına mı geliyor? Luffy yemek yemeden, aldığı hasarları iyileştirdi mi yani Kuma o acıları çıkartana kadar? Luffy ne yediyse vermiştir Zoro'ya diyorum ben. Bu yorumu çıkarıyorum.
İki çeviriye göre de bakalım. Vizz acı demiş, cnet hasar.
Acı diyorsak; aksiyon sırasında dediğin gibi durumlar var, yani o an daha fazla hasar alıyor olsa ve hatta normal halinde çok canı yanacak olsa da daha az hissedebilir ama bi yandan da g2-g3 kombosunun getirdiği fazladan bi baskı yok mu? Bunun oranını herkes kendi tayin etsin. Mesele dayanıklılıksa acının yanında yaşadığı zorlanmalar, vücuduna binen yük, yaptığı saldırılar da var ve bu da etkilemiyor mu bu adamı, acısının miktarını? Kaldı ki Zoro vurmalı-kırmalı bir aksiyon olarak olmasa bile ruh hali, kendini buna direnmeye zorlaması da Luffynin aksiyonuna benzer bi etki oluşturmaz mı sence, aynı oranda olmasa bile? Diyelim ki çok büyük bi ağırlık kaldırıyor biri. O adam kendini sıkarak o ağırlığın altında direniyorken, gevşek bi halde bi bi adamın üzerine koysan onların da durumu bir olmaz değil mi? Üstelik bunun yanında bi de o büyük ağırlığı başka bir yere götürmeye çalışan, onunla beraber yürüyen koşan birini düşün, onu nereye koymalıyız? Bana göre Zoro o ağırlığa direnip kaldırıyor ama Luffy o ağırlıkla beraber bi de yürüyor, koşuyor.

cnet ise hasar demiş;
Burada da zaten acıdan ziyade o biriken hasarlara direnen ve bunlardan büyük zarar gören, kan revan içinde bi Zoro var. Luffy aynı hasarlara sahip olmasına rağmen meyvesinin de avantajıyla şuursuz bi halde olsa da böyle bi halde değil. Zoro ise hasarları aldığında damarında kan kalmamış, hareket edemeyecek hale geliyor ve Sanjiyi görünce kendini bırakıyor. Luffy o hasarlarla (dövüşün sonlarını kastediyorum) kendini büyük oranda zorluyor ve işi bitince kendinden geçiyor. Şimdi Zoronun önceden aldığı hasarlar da var kabul ama Luffy de o hasarlarla vücuduna büyük bi yük bindirebiliyorken nasıl kesin ve net bi şekilde Zoro daha dayanıklı diyebiliriz ki?

Ben g2-g3ün özellikle o zamanki Luffy'ye çok fazla baskı yaptığı onu çok zorladığı konusunda anlaşabileceğimizi düşünüyorum. E bu adamlardan hangisi daha fazlasına dayandıyı nasıl ölçebiliriz?

Birileri diyebilir ki ''e Luffynin meyvesi falan'' ama e bu adamın bi yeteneği, gücü, özelliği. Ben bu Zoroda yok diye neden yok sayayım ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık