Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Bon-Chan la kapıştıktan sonra da ayağı çatlıyor diye hatırlıyorum. Sonucu hepimiz biliyoruz. Ayrıca bunun dayanıklılıkla olan bağlantısı nedir adam ayağımı çatlattı ben geri çekileyim yoksa bu herif yener beni mi dedi? Kapışsaydı ne olurdu bilmiyoruz.
Vergo tek başına Law ve Smoker'la kapışan adam. Sanji, Vergo'dan kaçmasaydı Vergo ona hayatının dayağını atardı.

Ciddi misin? Zoro'nun geçen bölüm çölde kertenkele kovaladığını ne çabuk unuttunuz ya :S Bilen bilir, çölde hangi hayvanların hızlı olduğunu, hatırlayamayan Alabastayı açıp tekrar okur. Hala Sanji hızlı diyen varsa biz kalkalım.
Yalnız bu mantığa göre Zoro daha sıkıntılı. Bu adam uzaktan slahs atamıyor mu? Onları takip ediyor, demek ki uzaktan slash atamayıp yanlarına yaklaşması gerekiyor :oleyo2:

Sanji'nin birebir vslerde bugüne kadar yendiği herkes toplansa Zoro'nun karşısına geçse Zoro hepsini tekler iki sene öncesinin Zorosu.

İki türlü de bence orada şaşırmasının asıl kaynağı yine malum insanın hızı olmuyor mu :D
O yemek yapmayı yani ellerini önemsiyor :D. Yemeğini beğenmeseler daha onur meselesi olur. Yine de dövüş tarzı olarak bacaklarda ustalaşmış. Bu Vergo durumu Zoro'nun bir kılıç dövüşünde kaybetmesi gibi bir şey.
Sanji'nin vslerde kırılan kemiklerini uc uca birleştirsek aya git gel köprü kurulur.

Üye silindi 1004

Aynen birinin elinde kalbi var diğeri de kendi stiliyle savaşmıyor. Mükemmel bir örnekleme yaptın troll alnından öpesim geldi. Xd
Tüm vücudunu koka yapan adam Sanji'yi temiz döverdi orada. İşe bahaneye gel. Logia hızlımı hızlı Smoker, diğer tarafta her tarafı ayrı hüner olan Law. Bahane kalbi var ve kendi stiliyle dövüşemiyor.

Tüm vücudunu koka yapan adam Sanji'yi temiz döverdi orada. İşe bahaneye gel. Logia hızlımı hızlı Smoker, diğer tarafta her tarafı ayrı hüner olan Law. Bahane kalbi var ve kendi stiliyle dövüşemiyor.
Kalbini sıktı mı bir şey yapamıyordu ki Law? Davy Jones gibi bir baba yiğit bile kalpten muzdaripti. Yapma gözünü seveyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık