Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*1Aynen. O yüzden g2yi uzun süre kullanınca yere yığıldı kötürüm kaldı Lucci karşısında. Vücudu lastik ya hiçbir şekilde hasar almıyor içten dıştan.

Moria kutuya hapsedip ezince kesin hiç hasar almamıştır. Yine geldik lastik meyvesinin verdiği esnekliğin inanılmaz biçimde abartılmasına.
Luffy'nin neden Lucci karşısında yıkıldığını biliyorsun bilmemezliğe gelme şimdi.Fiziksel hasardan mı boynuna Shigan yedi ne oldu ? Rokuogan'ın şok dalgasını içinde patlattı Lucci.Luffy o yüzden yıkılıyor bunları bilmiyormuş gibi yapmayın.

Moria kutuya hapsedip üzerine basınca ben lastiğim diye sektirip kalkmıyor mu ne kemik kırılmasından ne hasarından bahsediyorsun ciddi misin ? Luffy Garp'tan yumruk yediğinde canının acımasına bile şaşıyorlar lastik olayı yüzünden sen kalkmış haki yokken hasardan bahsediyorsun.

Üye silindi 1004

Sanji'nin birebir vslerde bugüne kadar yendiği herkes toplansa Zoro'nun karşısına geçse Zoro hepsini tekler iki sene öncesinin Zorosu.

Mangastream'in çevirisine göre slash adama isabet edince "Already?" diye şaşırıyor Luffy. Hawkins'in yeteneğinden haberi olmadığından, slashın adamın tam suratının ortasına isabet ettiğini görünce adamın işini erkenden bitirdiklerini sanıyor. Zoro'nun orada hızlı davranıp iyi bir darbe indirdiğini kimse inkar edemez. Fakat Jaimini'nin çevirisindeki kelime seçiminden dolayı insan orayı Luffy slash hakkında yorum yapıyor gibi algılıyor, fakat streamde adamı erkenden indirmelerine yönelik şaşkınlığını ifade ediyor gibi anlaşılıyor bence.
https://readms.net/r/one_piece/913/5260/7

Viz çevirince belli olur.
İki türlü de bence orada şaşırmasının asıl kaynağı yine malum insanın hızı olmuyor mu :D

Ciddi misin? Zoro'nun geçen bölüm çölde kertenkele kovaladığını ne çabuk unuttunuz ya :S Bilen bilir, çölde hangi hayvanların hızlı olduğunu, hatırlayamayan Alabastayı açıp tekrar okur. Hala Sanji hızlı diyen varsa biz kalkalım.
Yok yani birinin bacakları, diğerinin kılıçları onur meselesi gibi bahsetmişsin ya, Sanji bacaklarını o kadar da takmıyor gibi duruyor.
Hocam Sanji'nin gösterdiği ortada.Zoro slashı atana kadar Sanji gidip adama vurup kimse görmeden geliyor.

Sanji'nin birebir vslerde bugüne kadar yendiği herkes toplansa Zoro'nun karşısına geçse Zoro hepsini tekler iki sene öncesinin Zorosu.

İki türlü de bence orada şaşırmasının asıl kaynağı yine malum insanın hızı olmuyor mu :D
Olmuyor.:D Eğer ki Hawkins'in yenilmesine şaşırdıysa bu o atakla yenilmiş olmasına şaşırmış olduğu anlamına gelir. Bu da Luffy'nin dişiyle bile o saldırıyı püskürtebileceği anlamına gelir.:D

Mübalağa yapıyoruz biraz hemen böyle saldırman hoş değil. Bak çatır çatır çatırdatıyor mu adam burada? Güya bunun lakabı Kara Bacak bir de. Zoro'yu çoğu dövüşünde döner gibi keserlerdi banamısın demezdi.
Bon-Chan la kapıştıktan sonra da ayağı çatlıyor diye hatırlıyorum. Sonucu hepimiz biliyoruz. Ayrıca bunun dayanıklılıkla olan bağlantısı nedir adam ayağımı çatlattı ben geri çekileyim yoksa bu herif yener beni mi dedi? Kapışsaydı ne olurdu bilmiyoruz.

Tamam o zaman Absalom'u da sayalım, iki seçenek sunayım delikanlı olalım.
Kuma'dan kafaya pati şoku, üstüne direkt hasar yansıtma yemek + Ryuuma dövüşü mü yoksa Absalom'dan tekme yemek mi?
Bir de Sanji'nin Ursa Şok'tan sonra kılıç kabzasına bayıldığını unutmayalım. Zoro onu yedi, üstüne Luffy'nin şokunu da yedi :DDD
Hacım ben diyorum ki arca bak ne kadar hasar almışlar kendin de farkedeceksin.
Çünkü belli ki zoro’nun ryuma dan bir darbe bile almadığını unutmuşsun :)
Sanji absalomdan bir ton dayak yiyor nami’ye bir şey olmasın diye. Sanji sonradan hem devden hem kumadan da hasar alıyor. Kimin daha çom hasar aldığı çok belli. İstiyorsan kendin de bakabilirsin. Ben sanji daha dayanıklı demiyorum. Sadece adam o kadar darbeden sonra kılıç kabzasına bayılıyor.

Luffy'nin neden Lucci karşısında yıkıldığını biliyorsun bilmemezliğe gelme şimdi.Fiziksel hasardan mı boynuna Shigan yedi ne oldu ? Rokuogan'ın şok dalgasını içinde patlattı Lucci.Luffy o yüzden yıkılıyor bunları bilmiyormuş gibi yapmayın.

Moria kutuya hapsedip üzerine basınca ben lastiğim diye sektirip kalkmıyor mu ne kemik kırılmasından ne hasarından bahsediyorsun ciddi misin ? Luffy Garp'tan yumruk yediğinde canının acımasına bile şaşıyorlar lastik olayı yüzünden sen kalkmış haki yokken hasardan bahsediyorsun.
MW ne tartıştığımız unutuyor musun :S
Ayrıca Luffy'nin vücudu harekete izin verir ne kadar hasar almış olsa bile.Çünkü adam lastik acı hissediyor darbeyi alırken ama bir yeri de kırılmıyor başkasının kırılır.
Şunu diyorsun şimdi de şigan yedi yedi bişi olmadı, rokuogan yeyince yıkıldı diyorsun. La hani hasar alsa da harekete izin verirdi, rokuogan şok dalgası olunca hasar vermiyor mu paşam?

Kemik kırılmasından bahseden ben değilim :D İkidir yazan sensin. Ben kemikleri kırılmasa da hasar alıyoe diyorum. Ahahah lan ne adamsın.

Lastik Luffy Kuro yüzünü tekmeleyince kanıyor, oha manyak bi savunma cidden.

Montana

Ciddi misin? Zoro'nun geçen bölüm çölde kertenkele kovaladığını ne çabuk unuttunuz ya :S Bilen bilir, çölde hangi hayvanların hızlı olduğunu, hatırlayamayan Alabastayı açıp tekrar okur. Hala Sanji hızlı diyen varsa biz kalkalım.
Yok yani birinin bacakları, diğerinin kılıçları onur meselesi gibi bahsetmişsin ya, Sanji bacaklarını o kadar da takmıyor gibi duruyor.
O yemek yapmayı yani ellerini önemsiyor :D. Yemeğini beğenmeseler daha onur meselesi olur. Yine de dövüş tarzı olarak bacaklarda ustalaşmış. Bu Vergo durumu Zoro'nun bir kılıç dövüşünde kaybetmesi gibi bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık