Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konu ile alakası yok ama konuşuldu mu daha önce onu da bilmiyorum. Ama aklıma takıldı bir fikirlerinizi merak ettim o amaç ile yazıyorum. Şu forumda ki Vs tartışması açmak için izin alma olayı kalksa güzel olmaz mı? Ne güzel açıp muhabbet ediyorduk. Sonuçta karakterlerin güçlerini bilmesek de olay zaten fikir yürütmek değil mi? Tartışacağız sonra güçlerini görünce kim haklı kim haksız görmüş olacağız. Amacım kötü değil bu arada. Sadece forumda ki bir üye olarak fikrimi dile getiriyorum ve sizin de fikirlerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim. Sonra rica ederiz belki eskisi gibi olur.

Montana

Demekki sai’in hakisi daha üstünmüş.
Tabi ikisi orda birbirine saldırı gerçekleştiriyorsa öyledir. Chinjao’nun hakisi orda daha üstünse kafası niye yamulsun ?
Hem sai orda özel bir güç uyandırıyor ve o saldırıda sonra chinjao duygulanıyor gücünü uyandırdın diye.
Alakası yok. Özel güç ile hakinin ne alakası var? Ayrıca Chinjao Luffy'le bir iki sefer hakili çarpıştı bir şey olmadı. En son g3le kafasını yamulttu. Hakisi yüksekse daha en başından çarpıştıklarında niye indiremedi? Sai dediğin adamın da kafa dede kadar hakisinin olması imkansız. Dede hakisiyle ön plana çıktı, kral haki bile var adamda.

Alakası yok. Özel güç ile hakinin ne alakası var? Ayrıca Chinjao Luffy'le bir iki sefer hakili çarpıştı bir şey olmadı. En son g3le kafasını yamulttu. Hakisi yüksekse daha en başından çarpıştıklarında niye indiremedi? Sai dediğin adamın da kafa dede kadar hakisinin olması imkansız. Dede hakisiyle ön plana çıktı, kral haki bile var adamda.
Ben hep dedim hakiler denkse veya fazla fark yoksa farkı kapatacak olan olay ya teknik ya da fiziksel güç. Sai de özel teknik açtı. Luffy ise g3 açıyor ve öyle yamultuyor öncekinde çarpıştırıyorlardı. G3 fiziki gücünü arttırmıyor mu luffy’nin ?
Sai neden bunamış chinjao dan az hakisi olsun ki ? Adam eskisi gibi olacak değil ya.
Haki’nin mutlak olmama ihtimali de var tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık