Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

@Jason
Bu kadar iş yapan başka tayfa üyesi varsa.
Buyur sen de derleyebilirsin. Çünkü luffy’den sonra en çok girşimde bulunan kişinin sanji olduğundan eminim. Aksini düşünüyorsan buyur göster bana kim daha çok girişimde bulunmuş :) kendisine özel veya kendi yönettiği kurtarma girişimlerini bulunmuş göster bana. Ha o konuya sanji’nin dövüşlerini katmadım nedeni konuda yazıyor.
Usopp var Brook var. Usopp'la Sanji arasında çok bir fark yok bu arada destek açısından. Brook'a girmiyorum bile WCI ortada.

Usopp var Brook var. Usopp'la Sanji arasında çok bir fark yok bu arada destek açısından. Brook'a girmiyorum bile WCI ortada.
Sanji Usopp'un becerdiğinin çeyreğini becerdi mı?
Doflamingo'dan sonra adanın en tehlikeli üyesini indirdi desem kim itiraz edebilir? Sugar Dof'dan sonraki en tehlikeli insandı adadaki. İtiraz eden varsa buyurun tartışırız.

Usopp Sanji gibi onursuz mu davrandı? Hayır. Yakışıklı değil işte ondan kaybediyor.
Adam gitti delikanlı gibi 1v1'e çağırdı Luffy'i, ne dünyanın en tehlikeli 4 korsanından birinin ordusu ortama geliyordu, ne de tayfasını kişisel meselelerinden dolayı satmıştı.
Adam 1v1 attı ve kaybedince delikanlı gibi çekip gitti. Sanji gibi her şey elinde patladığında medine dilencisi gibi Luffy'nin yanına varmadı, herif Robin'i kurtarmak için tek başına yola çıktı. Bütün vücudu yara bere içindeyken, bütün güçsüzlüğüne rağmen Dünya Hükümeti'nin bayrağını yaktı. Sonra da gitti adam gibi özür diledi, özür dilerken bile poz kesen yavşak Sanji gibi değildi.

Sanji Usopp'un çiçeklerini yesin çiçeklerini, adamlık öğrensin biraz.

Sanji Usopp'un becerdiğinin çeyreğini becerdi mı?
Doflamingo'dan sonra adanın en tehlikeli üyesini indirdi desem kim itiraz edebilir? Sugar Dof'dan sonraki en tehlikeli insandı adadaki. İtiraz eden varsa buyurun tartışırız.

Usopp Sanji gibi onursuz mu davrandı? Hayır. Yakışıklı değil işte ondan kaybediyor.
Adam gitti delikanlı gibi 1v1'e çağırdı Luffy'i, ne dünyanın en tehlikeli 4 korsanından birinin ordusu ortama geliyordu, ne de tayfasını kişisel meselelerinden dolayı satmıştı.
Adam 1v1 attı ve kaybedince delikanlı gibi çekip gitti. Sanji gibi her şey elinde patladığında medine dilencisi gibi Luffy'nin yanına varmadı, herif Robin'i kurtarmak için tek başına yola çıktı. Bütün vücudu yara bere içindeyken, bütün güçsüzlüğüne rağmen Dünya Hükümeti'nin bayrağını yaktı. Sonra da gitti adam gibi özür diledi, özür dilerken bile poz kesen yavşak Sanji gibi değildi.

Sanji Usopp'un çiçeklerini yesin çiçeklerini, adamlık öğrensin biraz.
Öyle bir yazmışsın ki Sanji gerçek insan olsa kafasına sıkacakmışsın gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık