Yenerdi ama zorlanırdı.Pica mı Vergo mu? Vergo Dressrosa'da olsa Zoro Pica'ya yaptığı gibi zorlanmadan kesebilir miydi?
Yenerdi ama zorlanırdı.Pica mı Vergo mu? Vergo Dressrosa'da olsa Zoro Pica'ya yaptığı gibi zorlanmadan kesebilir miydi?
İlk sayfalar muazzam iyiydi dwei. Luffycilerin temel kayalarından MoP; Luffy ve Zoro dayanıklığı konusunda Sezar'ın hakkı Sezar'a diyince ortalık karıştı. Herkes vaziyet almış. Sonra aynı hazzı bulurum dedim okumaya devam ettim, yok yaprak kımıldamıyor. En sona geldim, bari ben ortamı kızıştırayım dedim. Yok kardeş, bakacaz demişler olay bitmiş. Anladın mı derdimi?
Geçen konuşuyoruz, Vergo dediler Pica'yı düdükler, şöyle yapar, böyle yapar, parmakla yonta yonta heykel yapar dediler vs. Tamam Vergo Doffy'nin sağ kolu sayılabilecek bir adam, hayvan gibi de haki kasmış, uzun süreli dövüşte Sanji'yi kevgir edecek adam (gerçi Sanji dövmeyeni adamdan saymıyoruz artık forumca). Smoker'ı (smoker rp yapsa da) döve döve hareketsiz bırakmış adam, Law'dan tek ye... ha bi dk bunu geçelim. Neyse işte sonra ben de merak ettim acaba bu Vergo'ya ne kadar değer biçiliyor diye, dedim Zoro Dressrosa'da olsaydı Vergo'yu keser miydi? Dediler vay efendim tamam Pica tek yemiş olabilir ama Vergo'nun seviyesi bir başkaydı, aman efendim Vergo Luffy ve Law olmasa Punk Hazard'ta terör estirirdi, huop efendim isterse Zoro'nun kılıçlarını çıplak eliyle tutardı falan. Dedim duur! Bu saçmalığa daha fazla katlanamayacağım. Niye uğraşıyoruz, hazır konusu var zaten. Forum kolektif bir bilinç olarak konuşup bir fikire varsın da sizi öyle görelim dedim. Aslında konusu da vardı ama vs konuları kapanınca biz de yenilmiş sayıldık. Açılsa, anket eklense güzel olur bence. http://www.korsanfan.com/konu/vergo-vs-zoro.1833/unreadYenerdi ama zorlanırdı.
Anladım. Allah akıl fikir versin kardeşimİlk sayfalar muazzam iyiydi dwei. Luffycilerin temel kayalarından MoP; Luffy ve Zoro dayanıklığı konusunda Sezar'ın hakkı Sezar'a diyince ortalık karıştı. Herkes vaziyet almış. Sonra aynı hazzı bulurum dedim okumaya devam ettim, yok yaprak kımıldamıyor. En sona geldim, bari ben ortamı kızıştırayım dedim. Yok kardeş, bakacaz demişler olay bitmiş. Anladın mı derdimi?
Başka sefere :|Anladım. Allah akıl fikir versin kardeşim![]()
Hayır niye bu kadar uzun yazıp eziyet ediyorsun bana :/ Forumda Zoroya aldırdıkları adamları toplasan Kk olurdu şimdiye.O yüzden amketler yanıltıcı.Geçen konuşuyoruz, Vergo dediler Pica'yı düdükler, şöyle yapar, böyle yapar, parmakla yonta yonta heykel yapar dediler vs. Tamam Vergo Doffy'nin sağ kolu sayılabilecek bir adam, hayvan gibi de haki kasmış, uzun süreli dövüşte Sanji'yi kevgir edecek adam (gerçi Sanji dövmeyeni adamdan saymıyoruz artık forumca). Smoker'ı (smoker rp yapsa da) döve döve hareketsiz bırakmış adam, Law'dan tek ye... ha bi dk bunu geçelim. Neyse işte sonra ben de merak ettim acaba bu Vergo'ya ne kadar değer biçiliyor diye, dedim Zoro Dressrosa'da olsaydı Vergo'yu keser miydi? Dediler vay efendim tamam Pica tek yemiş olabilir ama Vergo'nun seviyesi bir başkaydı, aman efendim Vergo Luffy ve Law olmasa Punk Hazard'ta terör estirirdi, huop efendim isterse Zoro'nun kılıçlarını çıplak eliyle tutardı falan. Dedim duur! Bu saçmalığa daha fazla katlanamayacağım. Niye uğraşıyoruz, hazır konusu var zaten. Forum kolektif bir bilinç olarak konuşup bir fikire varsın da sizi öyle görelim dedim. Aslında konusu da vardı ama vs konuları kapanınca biz de yenilmiş sayıldık. Açılsa, anket eklense güzel olur bence. http://www.korsanfan.com/konu/vergo-vs-zoro.1833/unread
Anladım. Allah akıl fikir versin kardeşim![]()
Kılıç > pıçak kardeşHayır niye bu kadar uzun yazıp eziyet ediyorsun bana :/ Forumda Zoroya aldırdıkları adamları toplasan Kk olurdu şimdiye.O yüzden amketler yanıltıcı.
Peki ya kolektif forum bilinci???Hayır niye bu kadar uzun yazıp eziyet ediyorsun bana :/ Forumda Zoroya aldırdıkları adamları toplasan Kk olurdu şimdiye.O yüzden amketler yanıltıcı.
Yazarım bilgisayar başına geçince. Dediğim gibi normal olan şeyler .@Jason
Bu kadar iş yapan başka tayfa üyesi varsa.
Buyur sen de derleyebilirsin. Çünkü luffy’den sonra en çok girşimde bulunan kişinin sanji olduğundan eminim. Aksini düşünüyorsan buyur göster bana kim daha çok girişimde bulunmuşkendisine özel veya kendi yönettiği kurtarma girişimlerini bulunmuş göster bana. Ha o konuya sanji’nin dövüşlerini katmadım nedeni konuda yazıyor.