Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Ben hep dedim hakiler denkse veya fazla fark yoksa farkı kapatacak olan olay ya teknik ya da fiziksel güç. Sai de özel teknik açtı. Luffy ise g3 açıyor ve öyle yamultuyor öncekinde çarpıştırıyorlardı. G3 fiziki gücünü arttırmıyor mu luffy’nin ?
Sai neden bunamış chinjao dan az hakisi olsun ki ? Adam eskisi gibi olacak değil ya.
Haki’nin mutlak olmama ihtimali de var tabiki.
ya sai' de ne hakisi olacak. Luffy ve kafa dede çarpışırken el tersiyle Luffy tarafından itilen adam. Ama Luffy ile eşit çarpışan adamın Sai'den az hakisi var diyorsun. Senin dediklerinin mangada bir dayanağı yok. WB ya da Garp haki kullanmadan Sai ile yumruk tokuştursa, Sai haki bastığı için çarpışmayı alacak mı sence? Böyle saçmalık olmaz.

Zamanı gelmişti be artık. Şöyle güzel bir dayak yesin. Güzel bir dayak o kasıntılığı da alır, güzel sağlam sahnelere de kapı açar. Dayak iyidir iyi:good:.
Zamanının en iyisinin kılıcı sende, o kılıçla Wano ya gelmişsin.Adama hayırdır, sen kimsin derler.

O kılıcı taşımayı hakettiği gösterecek bir şekilde ama çizilecek bayağı bir Zoro.

ya sai' de ne hakisi olacak. Luffy ve kafa dede çarpışırken el tersiyle Luffy tarafından itilen adam. Ama Luffy ile eşit çarpışan adamın Sai'den az hakisi var diyorsun. Senin dediklerinin mangada bir dayanağı yok. WB ya da Garp haki kullanmadan Sai ile yumruk tokuştursa, Sai haki bastığı için çarpışmayı alacak mı sence? Böyle saçmalık olmaz.
Tabi ki de alamaz. Ne dedim haki mutlak da olmayabilir. Sence kata - luffy olayında sorun neydi ?

Acaba bizimkiler, Sabaody'de yaşadıklarını tekrardan yaşasalar, bu sefer aynı durumdan dağılmadan kurtulabilirler miydi? Sentomaru, Pacifistalar falan Luffy,Zoro ve Sanji için artık problem değil; fakat diğerleri hala oldukça zayıf. Kuma yavaş yavaş postalardı herkesi gibi geliyor nedense. @Kuroro şartlara falan ayar çekip konusu açılabilir aslında bunun. Ne dersin?

Montana

Ben yumruk yumruğa tokuşturmada diyorum :) neden luffy ikide bir zarar görüyordu.
Katakuri'nin teknikleri daha güçlüydü ve hakisi de daha üstündü belki. Ama senin dediğin gibi diyemeyiz ki ne kadar teknik geliştirirsen geliştir, güçlenirsen güçlen hakin iyi değilse önemi yok.

@Kaizokou Gari reis seni özellikle tebrik etmek isterim.

Özellikle baktım acaba bir zoro fanı çıkıp diğer fandaşlarını dinlemeyip oy kullanacak mı diye.
Sonra senin adını gördüm.
Genllikle millet zoro fanıysam sanji’yi sevemem veya sanji fanıysam zoro’yu sevemem düşüncesiyle ilerliyor ama aslında öyle bir şey yok bu algıyı kırmak gerek. Oylamada iki şıkta da Sanji için oy verdiğini görünce mutlu oldum şahsen.

Acaba bizimkiler, Sabaody'de yaşadıklarını tekrardan yaşasalar, bu sefer aynı durumdan dağılmadan kurtulabilirler miydi? Sentomaru, Pacifistalar falan Luffy,Zoro ve Sanji için artık problem değil; fakat diğerleri hala oldukça zayıf. Kuma yavaş yavaş postalardı herkesi gibi geliyor nedense. @Kuroro şartlara falan ayar çekip konusu açılabilir aslında bunun. Ne dersin?
Güzel fikir ama Sentomaru’nun falan ciddileştiğinde neler yapabileceğini bilmiyoruz. Tayfa üyelerinin bazıları da henüz ciddi bir dövüşe girmedi. Wano’dan sonra açmak daha sağlıklı olur ama o zamana kadar kim öle kim kala. :D

Güzel fikir ama Sentomaru’nun falan ciddileştiğinde neler yapabileceğini bilmiyoruz. Tayfa üyelerinin bazıları da henüz ciddi bir dövüşe girmedi. Wano’dan sonra açmak daha sağlıklı olur ama o zamana kadar kim öle kim kala. :D
Aslında Zoro'yu, o zamanda olduğu gibi devre dışı bırakırsak cidden tam ortada kalan bir konu olur. Neyse öyle diyorsan öyle olsun. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık