İşte bu kadar da abartmayın. Luffy'nin hayalini seri başında duyduğu sıra şaka mı diye bir laf kullanıyor.Gönlümden geçen budur.
Zoro'nun hedefi en başta KK olmak olsaydı,Roger'i cebinden çıkarırdı.

İşte bu kadar da abartmayın. Luffy'nin hayalini seri başında duyduğu sıra şaka mı diye bir laf kullanıyor.Gönlümden geçen budur.
Zoro'nun hedefi en başta KK olmak olsaydı,Roger'i cebinden çıkarırdı.
Yok yok baya öldürecekti. Kendi kendine Shanks'tan özür dilemişti. Luffy tam araya Buggy'yi sokmadan önce "Demek burada sona eriyor ha" falan demişti. Vista, Jinbei falan ara ara yardım etti de sıyırdı paçayı bizim oğlan. Yalnız Akainu gibi öldürme isteği olmadığı için zorlamadı öyle. Yani denk getirirsem öldürürüm havasındaydı daha çok.Kaderini test etmek istemişti diye hatırlıyorum. Salt öldürme içgüdüsü ile dalmadı ki. Arasında fark var yani.
Daha sonra denizdeki en tehlikeli gücü barındırdığını görünce bırakmıştı peşini.
KAFASINI KESSE HAKLIDIR HOCAM. Adamın tek eğlencesi Shanks ile kılıç tokuşturmaktı. Bu velet onu da elinden aldı. Koca Mihawk "emekli salih öğretmen" modunda takılıyor adasındaDiğer konuda yazılmış da şaka maka araya birileri girmese Luffy'yi öldürecekti bu vanpir. İnsan arkadaşının umudunu bağladığı birisini öldürür mü lan yok yere? :S Ne geçecekti eline öldürünce? Çaylak bir korsanı öldürmekle kalıp bir de hükümetten falan yalandan tebrik mesajı alacaktı o kadar. Ayıp Mihawk efendi, ayıp!!
İşte en başta diyorum onun için yani tee çocukken,dediğin aklıma gelmedi mi sandınİşte bu kadar da abartmayın. Luffy'nin hayalini seri başında duyduğu sıra şaka mı diye bir laf kullanıyor.İnanamıyor bile...
![]()
Bak hiç o yönden düşünmemiştim.KAFASINI KESSE HAKLIDIR HOCAM. Adamın tek eğlencesi Shanks ile kılıç tokuşturmaktı. Bu velet onu da elinden aldı. Koca Mihawk "emekli salih öğretmen" modunda takılıyor adasında![]()
En baştası da olamazdı. Zoro'nun sınırı o. Onda KK olacak irade yok. Ciddiyim bak.İşte en başta diyorum onun için yani tee çocukken,dediğin aklıma gelmedi mi sandın.
Neden Shichibukai olduysa öldürmeye çalışmasının sebebi de odur bence. Bu adamın olayını merak ediyorum.Diğer konuda yazılmış da şaka maka araya birileri girmese Luffy'yi öldürecekti bu vanpir. İnsan arkadaşının umudunu bağladığı birisini öldürür mü lan yok yere? :S Ne geçecekti eline öldürünce? Çaylak bir korsanı öldürmekle kalıp bir de hükümetten falan yalandan tebrik mesajı alacaktı o kadar. Ayıp Mihawk efendi, ayıp!!
Mangaya şöyle bir tekrardan bakayım o istediğin varsa bulup atacağım.Gerçi animede elini karnına götürüyordu demek Oda çıtlatmış birşeyler.Böyle bir şeyden ben hoşlanırdım şayet.
@Millennium Wizard
O çer çöp dediğin karakterler ile Luffy öncesinde karşılaştı zaten. O sıralar hiç kaale alınmıyordu ama. İyi hatırlıyorum. Neyse yine aynı tartışmalara gireceğiz. Sadece bana WB'nin ki tarzında handikapa düştüğüne dair bir belirti mini minnacık bir sahne olursa tartışmaya gireceğim. Bunun dışında sözlerin artık pek etkisi olmuyor.
Bir kere götürüyor. O da g4'de Leo Bazooka yedikten sonra. Bana Law'ın atağını yedikten sonra o arada bir kere ya da g4 sırasında bir kere o duruma düştüğünü göster yeter.Mangaya şöyle bir tekrardan bakayım o istediğin varsa bulup atacağım.Gerçi animede elini karnına götürüyordu demek Oda çıtlatmış birşeyler.![]()
Kanka bunun bir altyapısı vardı ya. Uzun zamandır luffyin peşinde zaten. Onun için Shicbukai toplantılarına özellikle gidiyordu. İlgimi çeken bir grup var felan. O saldırı olayıda herşeyle bağlantılı yani boşa saldırmadı.Yok yok baya öldürecekti. Kendi kendine Shanks'tan özür dilemişti. Luffy tam araya Buggy'yi sokmadan önce "Demek burada sona eriyor ha" falan demişti. Vista, Jinbei falan ara ara yardım etti de sıyırdı paçayı bizim oğlan. Yalnız Akainu gibi öldürme isteği olmadığı için zorlamadı öyle. Yani denk getirirsem öldürürüm havasındaydı daha çok.