Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bu arada bu Shanks dünyanın en hızlı adamı felan olabilir mi acep o_O
Heryerde hızına vurgu yapılıyor gibi geldi bana. Işık , yıldırım gibi meyveler felan var lakin ne bileyim aşırı hızlıymış gibi izlenim var. Yoktan çıkıyor
Pirate Warriors 3 çıkarken oyunun Jump tanıtımında zamanı yavaşlatıyor tarzı bir şeyler yazmışlardı sanki. Ama ben bi oyun reklamında böyle önemli bir bilgi vereceklerine pek inanmıyorum.

Yami

Bazılarınız gerçekten ünvan yarıştırıyor bu çok saçma değil mi ya ? Yani irade felan katıyorlar.
Korsanlar Kralı olmak neden zor ? Çünkü tek başına olamıyorsun. Topluluk gerek herkese hükmetmelisin.
Rogerdan sağlam adamları çıkar tek başına olabilir mi ? Hayır.
Kılıç Ustalığı veya her hastalığı tedavi edecek ilaç hayali ile Kk kıyas yapmak çok aciz bir davranış.
Bildiğin karakter gömmek için bahane arıyor bazıları.
Kılıç Ustalığı kişisel bir olay. Yani bu gayet açık. Mihawk en iyi kılıç ustası diye dünyanın en güçlü adamı değil.
Veya dünyanın en güçlü adamı en iyi kılıç ustası değil.
Yetenek gerekiyor. Korsanlar Kralı içinde ayrı yetenek gerek işte. Şu saçma kıyaslamaları bırakın.
Bütün hayaller zor. Seninki benimkinden küçük olaylarına girenler bazen gerçekten itici oluyor ya

Luffy'i Rayleigh eğiteyim diyor. Ki Rayleigh düşmanı da değil.:D Zoro direk Mihawk'tan istiyor eğitimi.:S Bu Luffy'nin Teach'e beni eğit demesi gibi bir şey.:D
Madem o kadar iradesi vardı kabul etmeyecekti eğitimi falan,kendi başına ilerleyecekti.Düşman değil ama hedefinin sağ kolu yani Zoro'nun yaptığının bi benzeri diyebiliriz :D.

Bazılarınız gerçekten ünvan yarıştırıyor bu çok saçma değil mi ya ? Yani irade felan katıyorlar.
Korsanlar Kralı olmak neden zor ? Çünkü tek başına olamıyorsun. Topluluk gerek herkese hükmetmelisin.
Kılıç Ustalığı veya her hastalığı tedavi edecek ilaç hayali ile Kk kıyas yapmak çok aciz bir davranış.
Kılıç Ustalığı kişisel bir olay. Yani bu gayet açık. Mihawk en iyi kılıç ustası diye dünyanın en güçlü adamı değil.
Yetenek gerekiyor. Korsanlar Kralı içinde ayrı yetenek gerek işte. Şu saçma kıyaslamaları bırakın.
Bütün hayaller zor. Seninki benimkinden küçük olaylarına girenler bazen gerçekten itici oluyor ya
Ya direk Mihawk'ın kendisi kıyas yapıyor. Senin hayalin beni geçmekten zor diye. Sen onu Mihawk'a söyle o zaman.:S

H.haki demek insanları etrafında toplamak, onları iraden altına almak demek. Yani Luffy'nin emrindekiler onun iradesini kabul etmiş kişiler. Daha sonra Chinjao KK tanımını yaptı. "KK olmak istiyorsan sen ve h.hakin diğer tüm h.haki kullanıcılarını geçmek zorunda. KK olmak, Roger olmak bu demektir." demişti. Yani irade olarak tüm düşmanlarını geçmek zorunda bir nevi. İradenin katılma sebebi budur. Anlatabildim inşallah. :)

Yami

Ya direk Mihawk'ın kendisi kıyas yapıyor. Senin hayalin beni geçmekten zor diye. Sen onu Mihawk'a söyle o zaman.:S
Kanka , Tamam anlıyorum. Sizin kıyasınız farklı direk karakteri gömmek yani. Korsan kralı olmak büyük tamam da.
Tek başına olmuyor ya. Dünyanın en iyi kılıç ustası tayfasında , en iyi aşçı tayfasında olmadan olunmuyor işte.
Ondan öyle diyor. Herkesi bir araya toplayan hesabına. Neyse anlatamıyorum derdimi.

Bu da gamma knife.

Birbirine yakın baya.Gamma acaba hangi kısmı etkiledi içten tabii orası da belirsiz.Asıl soru şu niye diğerlerine tepki vermeyip leo bazukaya tepki veriyor.Diğerlerinden güçlü bir saldırı değildi sonuçta.Dediğim gibi gamma yarasının etkisinin üzerine geldiği için durumu daha kötü yapıyor.

Kanka , Tamam anlıyorum. Sizin kıyasınız farklı direk karakteri gömmek yani. Korsan kralı olmak büyük tamam da.
Tek başına olmuyor ya. Dünyanın en iyi kılıç ustası tayfasında , en iyi aşçı tayfasında olmadan olunmuyor işte.
Ondan öyle diyor. Herkesi bir araya toplayan hesabına. Neyse anlatamıyorum derdimi.
Yahu ne gömeceğim karakteri. Senin övdüğün adam olan Mihawk diyor bunu. Bu seride ki en büyük ünvan KK değil mi yani? Yahu öyle bir olay mı var? Senin hayalin beni geçmekten daha zor. Çünkü iyi çevren olmazsa bu iş olmaz mı olay? Yahu tayfasında en iyi kılıç ustası yani kendi ünvanında bir adam olacak olması bile KK ünvanın ne kadar büyük bir ünvan olduğunu açığa çıkartıyor.

Tayfasında o adamlar olan herkes KK mı oluyor? Karşıda tayfası olan bir karakter var. Herhalde yanında Luffy'nin de tayfası olmalı. Bu işin raconu bu zaten. Herkes dengi ile kapışıyor. Luffy'nin aşması gereken savaştığı tayfanın kaptanı değil mi? Chinjao demiyor mu nasıl bir Kral olmak istiyorsan ol H.hakin ve sen onların da ötesine geçmeli. Roger'I hafife alma Yonkou ve Amiralleri geçmen lazım diyor.

@Millennium Wizard

Hacı Dof'un Gammaya tepkisini sen gördün. Law'a diyor ki intihar saldırın için teşekkürler şimdi öl. O saldırıyı iyileştiremese dediğiniz gibiydi olay. Zaten Law'ın saldırısının olayında kötekten çok daha çok işlevi önemliydi. Aynı zehir gibi. Görünende hiçbir şey yapmaz. Ama iyileştirilmezse öldürücü olur. Law'ın olayı da böyleydi. Saldırı direk organı yok etme üzerine kuruluydu. Ama Dof'un meyvesi bunu durdurup etkisini iyileştirecek derecede bir meyveye sahipti. Luffy'nin ataklar ise daha çok darbe üzerine. Hani direk top mermisi yemişsin gibi oluyorsun. Ki Dof'un konuşmaları hangi tarafın ona hasar verdiğini de açığa vuruyor. Dof g4'te verdiği tepkileri sen biliyorsun. Ayrıca Dof'un öyle bir zoruna gitmiş ki neredesin Hasır Şapka bana yaptıklarının bin katını sana yapacağım diye nara atıyor. Az çok psikolojisinden durum anlaşılıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık