Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kanka bunun bir altyapısı vardı ya. Uzun zamandır luffyin peşinde zaten. Onun için Shicbukai toplantılarına özellikle gidiyordu. İlgimi çeken bir grup var felan. O saldırı olayıda herşeyle bağlantılı yani boşa saldırmadı.
Biraz da test etti işte. Geleceğin vaad edilen çocuğunu kendisi test etti. Luffy biraz zayıflık ya da dikkatsizlik gösterseydi ölüp gidecekti. Ki zayıflık gösterdi zaten, o yüzden araya başkaları girdi.

Bir kere götürüyor. O da g4'de Leo Bazooka yedikten sonra. Bana Law'ın atağını yedikten sonra o arada bir kere ya da g4 sırasında bir kere o duruma düştüğünü göster yeter.:D Küçük bir kare bile olsa yeter.:D
Arada niye götürsün.Wb hemen mi götürdü de o duruma düştü sanki.Boydan boya kılıç saplandıktan sonra ilk zamanlar iyiydi.Ama ne zaman birsürü mermi ve darbe almaya başladı ondan sonra kılıcın etkisini içinde hissetti.Öyle ki kalbi tekledi adamın.Etkisini diğer darbelerin tetiklemesiyle gösterecek elbette.Daha doğrusu etkisini o zaman hissedecek.Yoksa beyazsakalın da kılıcı boydan boya yer yemez o duruma düşmesi gerekiyordu.

Yami

Bu arada bu Shanks dünyanın en hızlı adamı felan olabilir mi acep o_O
Heryerde hızına vurgu yapılıyor gibi geldi bana. Işık , yıldırım gibi meyveler felan var lakin ne bileyim aşırı hızlıymış gibi izlenim var. Yoktan çıkıyor

Ben bulurum ama işte.:D
Sen de bul farketmez.:D Yeter ki bulun.

@Millennium Wizard

Luffy'nin atağından etkilendiği çok bariz de o yüzden. İlk atağı yediği sıra ki yorumunu sen biliyorsun. Bu kadar büyük bir saf güç diye yorum yapıyor. Nasıl buraya geldim ben de bu lanet sorunun cevabını merak ediyorum diyor. Adamın kafa uçmuş o ara. Law'ın tekniğini yedikten sonra ise ne dediğini sen biliyorsun. İntihar saldırın için teşekkürler hayatını boşa riske attım. Meyvem sayesinde ...

Dof iyileştiriyor atağı WB gibi değil. WB'nin zaten direk handikapı yaşlılığından geliyordu. O kılıç atağında K.haki olarak eskisi gibi olmadığı belirtildi. Yani Kılıç yarasını yemese bile biz WB'nin düşeceğini öksüreceğini görürdük. Dof'un öyle bir tane sahnesi yok. Çünkü atağı iyileştiriyor.

Sen de bul farketmez.:D Yeter ki bulun.

@Millennium Wizard

Luffy'nin atağından etkilendiği çok bariz de o yüzden. İlk atağı yediği sıra ki yorumunu sen biliyorsun. Bu kadar büyük bir saf güç diye yorum yapıyor. Nasıl buraya geldim ben de bu lanet sorunun cevabını merak ediyorum diyor. Adamın kafa uçmuş o ara. Law'ın tekniğini yedikten sonra ise ne dediğini sen biliyorsun. İntihar saldırın için teşekkürler hayatını boşa riske attım. Meyvem sayesinde ...
O tuttuğu yer gammanın girdiği nokta mı ona bakmak lazım varsa sayfa bakalım.

En baştası da olamazdı. Zoro'nun sınırı o. Onda KK olacak irade yok. Ciddiyim bak.
Kolaylıkla ulaşabileceği bir makama kendini şartlandırmış,kendine sınır çizmiş ne kadar çalışırsa çalışsın normalde alması gereken mesafeden daha az yol alıyor yoksa güçlenmek konusunda hiçbir sıkıntısı olamaz serinin en deli potansiyeline sahip :a:.

Kolaylıkla ulaşabileceği bir makama kendini şartlandırmış,kendine sınır çizmiş ne kadar çalışırsa çalışsın normalde alması gereken mesafeden daha az yol alıyor yoksa güçlenmek konusunda hiçbir sıkıntısı olamaz serinin en deli potansiyeline sahip :a:.
Hacı yapma etme. Öyle olsa düşmanından eğitim almazdı.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık