Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

kör topal

OMG !

Olayı çözdüm.

Shanks zaman durdurma meyvesi yemiş olabilir gerçekten.Neden diyecek olursanız 2 olaydan bahsedeceğim bak şu an aklıma geldi.

Lucky Roo haydudun kafasına sıktığında hızlı diye düşündük öyle değil mi.Aslında değil.Shanks bir anlık zamanı durdurdu ve Roo aniden sıktı. :) Tabii durdurmasının bir saniye sınırı var bence.Jojo serisini izleyenler bilir orada da var böyle bir yetenek ve sınırlı.

İkinci ipucu ise Coby'nin kurtuluşu bence.Bir anda km öteden gelip durdurmasını hıza bağladık ama zaman durdurma olmasın.Çünkü kimse farkedemiyor ve bu özellikle gösteriliyor.Kimse k.haki ile farkedemedi mi yani onca amiral ? Bu zaten garipti.Bence bunu zaman meyvesi açıklayabilir.Ne kadar hızlı da olsan gemin yeni yanaşmışken bir anda saldırı bloklamak garip zaten yonko bile olsan.
Foruma ilk katıldığım zaman teori adı altında Shanks'ın gücü diye bir konu açıp aynısını yazmıştım tartışalım diye. Oyun videosu atmıştım ve zamanı durdurma hakkında bir açıklamasını da koymuştum örnekleri de vermiştim. Yetersiz bilgi diye kapatılmıştı. O gün bugündür konu açmıyorum.

Foruma ilk katıldığım zaman teori adı altında Shanks'ın gücü diye bir konu açıp aynısını yazmıştım tartışalım diye. Oyun videosu atmıştım ve zamanı durdurma hakkında bir açıklamasını da koymuştum örnekleri de vermiştim. Yetersiz bilgi diye kapatılmıştı. O gün bugündür konu açmıyorum.
Cidden mi o zaman sıkıntılı bir döneme denk gelme şanssızlığı yaşamışsın.Yazılanlar biraz süslenip çoğaltılarak teori haline getirilebilir aslında.

İyi de Akainu WB zamanında da der bunu. Sorun WB değil. Sorun o ara Filo Amiral'inin Akainu olmaması. Akainu'nun WB hakkında dediklerini gördük hacı. WB için çok ağır ithamlarda bulunmuştu. Roger'ın arkacısı kendini baba sanan .. gibi ağır şeylerdi. Sen daha iyi bilirsin. Neyi kanıtlıyor bu?
WB için söyledikleri Ace'yi kışkırtmak içindi. Onun olayı farklı. Akainu WB zamanında Filo Amirali olamazdı ağzını yüzünü dağıtırdı WB Akainu'nun ama şimdikiler bişey yapamazlar Akainu'ya :)
Gerçek ortada adam ölüyor denizciler yeni dünyaya giriyor. Önüne gelen yonkou alacam diyor, yonkoular güçlenmeye çalışıyorlar falan filan.

WB için söyledikleri Ace'yi kışkırtmak içindi. Onun olayı farklı. Akainu WB zamanında Filo Amirali olamazdı ağzını yüzünü dağıtırdı WB Akainu'nun ama şimdikiler bişey yapamazlar Akainu'ya :)
Gerçek ortada adam ölüyor denizciler yeni dünyaya giriyor. Önüne gelen yonkou alacam diyor, yonkoular güçlenmeye çalışıyorlar falan filan.
WB ile alakası yok. Biz Ace'in WB'nin kafasını alacağım dediğini görmesek hani bir şey demiyeceğim de. Ace bile yola çıktıktan kaç zaman sonrasında WB'yi alacağım diyordu. Luffy'nin direk MF savaşında WB'ye Korsan Kralı ben olacağım dediğini gördük. WB'nin ölümü ile alakası yok. Bizim çocukların macerası ile alakaları var. O araya rastladı diye WB öldüğü için mi oluyor? :D Güldürdün beni bak. Akainu Ace'den önce de diyordu WB'ye. WB ile konuşmasına bakarsın dövüştükleri sıra WB'ye verdiği tepkiden daha fazlasını da Shanks'i karşısında gördüğünde vermişti bu arada.:D

WB ile alakası yok. Biz Ace'in WB'nin kafasını alacağım dediğini görmesek hani bir şey demiyeceğim de. Ace bile yola çıktıktan kaç zaman sonrasında WB'yi alacağım diyordu. Luffy'nin direk MF savaşında WB'ye Korsan Kralı ben olacağım dediğini gördük. WB'nin ölümü ile alakası yok. Bizim çocukların macerası ile alakaları var. O araya rastladı diye WB öldüğü için mi oluyor? :D Güldürdün beni bak. Akainu Ace'den önce de diyordu WB'ye. WB ile konuşmasına bakarsın dövüştükleri sıra WB'ye verdiği tepkiden daha fazlasını da Shanks'i karşısında gördüğünde vermişti bu arada.:D
Komiksin WB ile Shanks kıyaslıyorsun falan... Önce manganın altını kalın harflerle çizdiği şeyleri sindirin örnek Shanks insan, Garp insan ama WB en güçlü İnsan.
Manganın direk söylediklerini kabullenebildiğiniz an gelin tartışalım, yoksa saçma oluyor.
WB=Yonkou (değil sadece)
Shanks =Yonkou
WB = En güçlü İnsan :artiz:

Komiksin WB ile Shanks kıyaslıyorsun falan... Önce manganın altını kalın harflerle çizdiği şeyleri sindirin örnek Shanks insan, Garp insan ama WB en güçlü İnsan.
Manganın direk söylediklerini kabullenebildiğiniz an gelin tartışalım, yoksa saçma oluyor.
WB=Yonkou (değil sadece)
Shanks =Yonkou
WB = En güçlü İnsan :artiz:
Şu an bir kıyasa girmedim. Direk Manga'da olanlardan örnek verdim. Diğer taraftan yanlış bir şey mi dedim? Ace'in direk Yeni Dünyada WB'yi indireceğim dediğini gördük. Crocodile'ın ağzında çıkan sözler belli. Roger ve WB'ye yenilipte göz yaşlarını tutamayan binlercesini göreceksiniz. Yine diğer Yonkou'lara kafa tutupta yenilenleri de gördük. En azından Moria'yı gördük. Yani senin dediğin gibi WB öldükten sonra olmuyor bu olaylar. Her zaman o koltukta gözü olanlar vardı. Umarım anlatabilmişimdir. Zaten tartışmamız oydu.

Şu an bir kıyasa girmedim. Direk Manga'da olanlardan örnek verdim. Diğer taraftan yanlış bir şey mi dedim? Ace'in direk Yeni Dünyada WB'yi indireceğim dediğini gördük. Crocodile'ın ağzında çıkan sözler belli. Roger ve WB'ye yenilipte göz yaşlarını tutamayan binlercesini göreceksiniz. Yine diğer Yonkou'lara kafa tutupta yenilenleri de gördük. En azından Moria'yı gördük. Yani senin dediğin gibi WB öldükten sonra olmuyor bu olaylar. Her zaman o koltukta gözü olanlar vardı. Umarım anlatabilmişimdir. Zaten tartışmamız oydu.
Madem öyle neden yeni bi çağ diyorlar ? Her daim olan çağ devam ediyor desinler 4 yonkou yok mu şimdi ?
Boş hikayelerden bahsediyorsun adam ölüyor çağ bitiyor gelip hala diğerleriyle kıyaslıyorsun.
Söylenenler yani diğer yonkoular WB ile dövüştü falan kendi yerleri için büyük ihtimal o bile hikaye adam Shanks'la karşılaşmamış bile.
İşin özeti WB diğer yonkouların dengi değildi...

Madem öyle neden yeni bi çağ diyorlar ? Her daim olan çağ devam ediyor desinler 4 yonkou yok mu şimdi ?
Boş hikayelerden bahsediyorsun adam ölüyor çağ bitiyor gelip hala diğerleriyle kıyaslıyorsun.
Söylenenler yani diğer yonkoular WB ile dövüştü falan kendi yerleri için büyük ihtimal o bile hikaye adam Shanks'la karşılaşmamış bile.
İşin özeti WB diğer yonkouların dengi değildi...
Elbet yeni bir çağ başlayacak. Korsanlar içinde iki efsane vardı. Bunlardan biri Roger diğer bu adama denk diye anılan WB.Yani çağın artık o anlamda yeni bir çağ olması normal. Diğer taraftan WB'nin kendisininde sözleri bir takım şeyleri açıklığa kavuşturuyor. WB beni yeni çağa taşıyacak bir gemi yok diyor. WB her zaman en güçlü olarak kalamam yarınlar için iyi bir evlat yetiştirmenin neresi yanlış diyor. WB'nin güçten düştüğü neredeyse kendisi dahil adamı Marco ve Crocodile tarafından belirtildi. Yine Teach'te belirtti. Anlayacağın WB'nin çağı geçmişti. Sadece ölümü ile bu olay netleşiyor. Artık yani resmiyet kazanıyor gibi bir şey. WB'ye saygımız var. Ama yaşlılık bu seride her yaşlı adam tarafından bahsi geçirilen bir mevzu. O bakımdan WB'nin ünvan efsaneliğnin hakkı verilmesi epikliği artırılması için ona verildiği düşünüyorum. Eskiden de onda olabilirdi. Ama o haliyle en güçlü olmakta bence uzaktı. Ki kendisi de bunu dillendiriyor. Diğer taraftan ben sen girene kadar isimleri kıyaslamadım.

Sadece sen dedin ya WB öldü her önüne gelen Yonkou'lara dalacam felan demeye başladı diye. Ben ona hitaben dedim ki öyle bir şey olsa Ace'in, Crocodile'ın WB'ye saldırdıklarını felan görmezdik. Bu ikisi senin yanıldığını kanıtlıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık