Verdiğin örnekler yanıldığımı kanıtlamaz Ace zaten KK'nin oğlu en yükseğe dalması normal, Croc farklı bi durum adam Enel'e(Tanrı) bile dalar. Benim yanılmadığımın kanıtı zayen yorumumda var bak Yonkou olan Shanks bile WB ile takışmamış ama sen hala kalkıp Croc'u örnek gösteriyorsunElbet yeni bir çağ başlayacak. Korsanlar içinde iki efsane vardı. Bunlardan biri Roger diğer bu adama denk diye anılan WB.Yani çağın artık o anlamda yeni bir çağ olması normal. Diğer taraftan WB'nin kendisininde sözleri bir takım şeyleri açıklığa kavuşturuyor. WB beni yeni çağa taşıyacak bir gemi yok diyor. WB her zaman en güçlü olarak kalamam yarınlar için iyi bir evlat yetiştirmenin neresi yanlış diyor. WB'nin güçten düştüğü neredeyse kendisi dahil adamı Marco ve Crocodile tarafından belirtildi. Yine Teach'te belirtti. Anlayacağın WB'nin çağı geçmişti. Sadece ölümü ile bu olay netleşiyor. Artık yani resmiyet kazanıyor gibi bir şey. WB'ye saygımız var. Ama yaşlılık bu seride her yaşlı adam tarafından bahsi geçirilen bir mevzu. O bakımdan WB'nin ünvan efsaneliğnin hakkı verilmesi epikliği artırılması için ona verildiği düşünüyorum. Eskiden de onda olabilirdi. Ama o haliyle en güçlü olmakta bence uzaktı. Ki kendisi de bunu dillendiriyor. Diğer taraftan ben sen girene kadar isimleri kıyaslamadım.
Sadece sen dedin ya WB öldü her önüne gelen Yonkou'lara dalacam felan demeye başladı diye. Ben ona hitaben dedim ki öyle bir şey olsa Ace'in, Crocodile'ın WB'ye saldırdıklarını felan görmezdik. Bu ikisi senin yanıldığını kanıtlıyor.