Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Denktir tabi, ama görmek lazım Roger'in tayfasını karar vermek için.
:D İyi çevirdin ha. Kazı yanmasın.
WB'nin tartıştığımzdan beri aynı güçte olmadığını bir çok Manga'da ki veriyle gösterdim. Yine dengi olamaz dediğin karakterin dengi imiş WB'nin de dengi olarak gördüğüde Manga'da onaylı. Yine küçümsediğin karakter WB'nin savaşını kaybettiği ortamdan tayfasını ve onurlarını kurtaran kişi. Shanks'i orda ki WB'den güçlü görememem için hiçbir sebep yok. Artı güçlü görebilmem için bir çok sebep var.:D

WB'nin tartıştığımzdan beri aynı güçte olmadığını bir çok Manga'da ki veriyle gösterdim. Yine dengi olamaz dediğin karakterin dengi imiş WB'nin de dengi olarak gördüğüde Manga'da onaylı. Yine küçümsediğin karakter WB'nin savaşını kaybettiği ortamdan tayfasını ve onurlarını kurtaran kişi. Shanks'i orda ki WB'den güçlü görememem için hiçbir sebep yok. Artı güçlü görebilmem için bir çok sebep var.:D
İşte yapacak bişey yok sana :D Shanks'ın gücünü bile görmeden kararını vermişsin.
Ben mangada olan şeyleri direk atıyorum sana :) Sen hala kalkıp gücünü tam olarak bilmediğin birinin daha iyi olduğunu savunuyorsun.
Fanlık işte, herkes Zoro fanları gibi objektif olamiyor :artiz:

@Carpe Diem küstü galiba cidden yazmamaya başladı :ühü:

Denktir tabi, ama görmek lazım Roger'in tayfasını karar vermek için.
Ray'de belki Roger'dan güçlüdür, o hasta diye hep 2 vs 1 atmışlardır, son vuruşu Roger yapmıştır.:D
Tek kollu Shanks'da ne gördün hacı?

Organları Ray yakar gerisini Roger halleder :good:
Akainu kadar yakamamış görüyon mu sen.:D Hala bir şeyler diyorsun. Bir WB fanının şu sahneden sonra konuşamaması lazım. O kadar laf söyledi Shanks dinlemedi WB. Bildiğini yaptı hem Ace öldü hem kendisi. Hem de tayfası orda sıkıştı kaldı. Shanks geldi hem onurlarını kurtardı hem de tayfasını. Olay açık ve net. WB'nin kazanamadığı bir savaşta Shanks geldi en azından her şeyi olabilecek en doğru yola soktu. Söyleyebilecek bir şeyin olmadığı halde nasıl tartışma bu kadar uzadı.:D

Bu arada Marco'nun iyileştirme özelliği uyanış ile WB'ye aktarılıyormuş o yüzden sıkıntı yokmuş.:D
@gyjbsch
Yukarda söylediklerimi görüyorum. :D

Son düzenleme:
Şu sahneler cidden efsane ya :D

Sanji hafızasını kaybetmesine rağmen Zoro'ya nasıl hitap ediyor. :D

Zoro çok gerizekalı lan :D

Zoro :D

İnsan havaifişek :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık