Dourikiyi ikiye katladığı nerde yazıyor ? Kaçırmış olmalıyım herhalde.
Bu 3'lü zoan grubuna baktığında, deyim yerindeyse en dandik meyvenin Jyabura'ya ait olduğu belli. Meyvesini yeni yemiş olmasına rağmen Kaku'nun meyvesini kullanışına şaşıran Jyabura benim açımdan hayal kırıklığı. Kaku'dan daha eski bir meyve kullanıcısı olmasına rağmen Kaku kadar meyvesini kullanamadı. Saldırı ve savunma özürlüsüydü açık bir şekilde

Sanji de diableden sonra zorlanmadı zaten.
Kaku'nun meyvesi ise fiziksel olarak çok güçlüydü. Özellikle savunması diğer iki zoandan çok daha iyiydi. Lucci'nin meyvesi ise saldırı yönü ağır basan bir meyveydi.
Duruma şöyle bak. Sanji Dj'den sonra Jyabura'ya iki attı. Zoro ashura'dan sonra Kaku'ya tek attı. Ancak Luffy g2+g3 kombini kullanmasına rağmen Lucci ile çok fazla uğraştı. Zorlanma tabiriyle kast ettiğim bu. Zoro sürekli ashura türevi teknikler kullansa karşısındaki rakibi kaç dourikiye kadar çıkabilirdi ? Sanji aynı şeklide ? İşte Sanj ve Zoro ile Luffy arasındaki kast ettiğim fark bu.
@Raiden
Hayır, dandikti demiyorum. Öyle bir durum yok zaten. Jyabura'nın meyvesi dandikti mesela. Ama Kaku'nunki fazlasıyla kullanışlı idi.
Ben zaten Lucci'nin diğerlerinden daha üstün olduğunu kabul ediyorum. Orda bir sıkıntı yok. Yanlış anlaşılmasın bu durum. Ayırt edilmesi gereken konu Kaku'nun Lucci'ye tamamen denk olduğu değil. Ancak yarı yarıya da bir fark olmadığı. Bunun yanında Zoro'nun ve Sanji'nin rakiplerini yeniş şekilleriyle Luffy'ninkinin çok farklı olması. Alpamis'e yazdığım mesajda sana vereceğim cevap da var aslında. Zoro ve Sanji'nin limitleri kesinlikle 2200 douriki falan değil