Zaten ben rakiplerinin kolay pes etmelerinden dem vurdum. Aynısı Kaku içinde oluyor. Adam Ashura'ya kadar zarar bile görmüyordu. Baskın olan taraftı. Sanji'nin dövüşünde de öyle. Yine yukarda da bahsettim. Rakiplerinden douriki olarak fazladırlar. Ama zorlandıkları sınırlarına geldikleri belli. He yine yukarda da bahsettim Luffy'nin Lucci dövüşünde ki kadar rakiplerinde zorlanmıyorlar.Yani seneryo diyorsun öyle mi olan ortadayken kabul etmeyen sensin 820'lik adam için mod açan karekter mangada varken ben bunu söyledim diye objektif olmayan benim, Law he he
@Alpamis Sanji'de iki darbede rakibini alıyor DJ'den sonra anlatamıyorum sana heralde
Bak iki karekterde moda giriyor iki karekterde iki hareket atıp kazanıyor ama biri 10 kat güçlü diğeri 1.5 kat öyle mi ?
Blueno olayında ise g2 öncesi de bir denklik yok. Sonrasında da zaten g2'yi açar açmaz tepki bile veremiyor. Tepki vermeyi bırak göremiyor bile. Luffy'nin normal hali direk Lucci ile kapışıyor az ileriki bölümleri oku. Sen burdan g2'sini kıyaslıyorsun bir de. Yanlışına burda değiniyorum sadece.