Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Yani seneryo diyorsun öyle mi olan ortadayken kabul etmeyen sensin 820'lik adam için mod açan karekter mangada varken ben bunu söyledim diye objektif olmayan benim, Law he he :oleyo2:

@Alpamis Sanji'de iki darbede rakibini alıyor DJ'den sonra anlatamıyorum sana heralde :)
Bak iki karekterde moda giriyor iki karekterde iki hareket atıp kazanıyor ama biri 10 kat güçlü diğeri 1.5 kat öyle mi ?
Zaten ben rakiplerinin kolay pes etmelerinden dem vurdum. Aynısı Kaku içinde oluyor. Adam Ashura'ya kadar zarar bile görmüyordu. Baskın olan taraftı. Sanji'nin dövüşünde de öyle. Yine yukarda da bahsettim. Rakiplerinden douriki olarak fazladırlar. Ama zorlandıkları sınırlarına geldikleri belli. He yine yukarda da bahsettim Luffy'nin Lucci dövüşünde ki kadar rakiplerinde zorlanmıyorlar.

Blueno olayında ise g2 öncesi de bir denklik yok. Sonrasında da zaten g2'yi açar açmaz tepki bile veremiyor. Tepki vermeyi bırak göremiyor bile. Luffy'nin normal hali direk Lucci ile kapışıyor az ileriki bölümleri oku. Sen burdan g2'sini kıyaslıyorsun bir de. Yanlışına burda değiniyorum sadece.

Luffy hep zorlanır.Manganın kuralı bu.Bu eskiden böyleydi,şimdi de böyle ve gelecekte de böyle olacak.Mesele güç değil.Luffy seride azmi,gayreti anlatmak için tasarlanmış bir karakter.Bu yüzden vslerde ölüp ölüp dirilmesi normal.Şimdi bunlar bazı fikirlere sahip bazı arkadaşlara zor gelecektir ama cidden böyle bu.Zoro ise daha çok fan edinsin,millet reyiz desin diye oluşturulmuş bir karakter.Sanjide keza öyle.Bence bunun yok şu kadar saldırı yedi şu kadar darbe yedi dayandı Luffy daha güçlü gibi olduğunu sanmıyorum.Olayın nedenini seri dışında buluyorum ben.Şöyle örnekle anlatayım.Mesela Luffy Franky'yi hemen alt edemiyor.Ama onun yendiği Lucci sırıta sırıta kan kusturuyor Franky'ye.
Karakter çeşitliliği en fazla olan seri diyebileceğimiz one piecete zoro ve sanji reyis denilsin diye çizilmiş demek?Luffyde haklısın ama zoro ve sanjiyi boş karakter olarak görmemelisin.Buradan zoro ve sanji fanlarına alttan alttan ayar vermeye çalıştığın çıkabilir yani.Dediğin gibi luffy azimse zoro çalışmaktır.Sanji ise hoşgörüdür.Centilmen denen tanımın one pieceteki karşılığı adam.Aç kalanın halini en iyi sanji bilir mesela.Luffy serinin ana malzemesi en fazla fanı olan karakterde luffy zaten fan kasmak için boş karakter yaratacağını sanmıyorum bu adamın.

Ya aslında anlattığım konu çok basit :)

Asıl önemli olan dövüşlerinde ne kadar zorlandıkları değil, yeni tekniklerini bulduktan sonra neler olduğu :) Bu seride birisine tek ya da iki atabilmen demek aradaki güç farkının çok büyük olduğu anlamına geliyor. Örnekleri çok fazla. Hadi senin elemandan örnek vereyim :)
  • Luffy Belami'den çok fazla güçlü olmasaydı tek atabilir miydi ?
  • Sabo Bastille'den çok güçlü olmasaydı dalga geçercesine yenebilir miydi ?
  • Wb ile Ronse arasındaki güç farkı büyük olmasa tek atabilir miydi ?
  • Ya da Kizaru novalara tek tek saydırabilir miydi ?
Burda verdiğim örneklere odaklanma. Sadece serideki tek atma anlayışı için büyük bir güç farkı olması gerektiğinden bahsediyorum.

Bu noktada, Zoro ne yapsa geçemediği Kaku'yu artık tek saldırıda geçebiliyorsa ''o andan itibaren'' Kaku ve Zoro arasındaki güç farkı uçmuş demektir :) Aynı şekilde Sanji için de geçerli bu durum. 2200 dourikiye tek atabilmek için hayvan gibi üstün olmalısın zaten. Aksi halde gücüne yakın olduğun bir adama istesen de tek atamazsın değil mi ? :) İşte olayın temek noktası burda yatıyor aslında :good:
İyi de olay tek atma değil ki. Tek atılmış olunacak bir durum değil. Siz Mr1. olayına da tek atma olarak bakıyorsunuzdur büyük ihtimal.:S Aralarında o kadar büyük güç farkı varsa neden yeni teknikle yeniyor da öncesinde çizik atamıyor Zoro rakiplerine? Karşıdakiler Zoro ve Sanji'yi ölümüne hırpaladılar. Öyle ki bizimkiler yeni teknikler bulmak zorunda kaldılar.

Luffy'nin Bellamy'e tek atması ile verdiğin örneklerin bir alakası var mı sence? Luffy Bellamy'e saldırıp saldırıp zarar veremeyip sonra yeni teknikle mi onu indirdi?

Ki Kaku'nun son atağını yemiş olsa Zoro'ya ne olacağı da belirsiz. Yani karşıdakiler ile aralarında bir uçurum yok. Kaku ve Jyabura gayet Zoro ve Sanji'ye tehlike oluşturabilecek durumdalar. Bellamy ile Luffy dövüşmüyor bile. Bilerek dayak bile yediler adamdan? :D Kaku'dan bilerek dayak yesin bakalım Zoro? :D

@Rob Lucci
Top sende.:D

Neyse beyler fikirler yine değişmeyecek. Ama elinize sağlık iyi tartıştık.:D

@Alpamis bi zahmet 820'lik adama denklik göstermesin, yorumumun geri kalanı @Jacques'i de ilgilendiriyor.
Ben dakikalardan bahsetmiyorum dakika diye anlatmadım sadece izleyenler tamamını izlemesinler diye verdim dakikaları farkındaysan vuruştan bahsettim.

Şimdi sizin anlamadınığınız nokta şu Luffy orda tekniği yaparken diyor ki ben başka zamanlar için saklıyordum, güçlü insanlar için bu tekniği geliştirdim , tayfamı korumak için güçleniyorum vesaire vesaire. Yani Luffy ihtiyacı olduğu için açtı yoksa tekniği saklıyorum demiş zaten.

@Rob Lucci g2'nin üst modeli g3 değil o iki mod arasında çok farklı bi bağ var. G4 ile karıştırmamak lazım. G2 hem vuruş gücü hem hız verirken G3 sadece vuruş gücü veriyor yani biri diğerinden tam olarak üstün diyemeyiz.

@Marco fikrine katılıyorum Luffy her dövüşünde zorlanıyor ama güçlü karekterlere karşı iyi iş çıkarıyor. Zorlanmasına örnek CC ve bir sürü diğer örnek ama burda anlatmak istediğim çok farklı yani iki mod iki vuruş iki karekter biri 10 kat güçlü diğeri 1.5 kat güçlü deniyor bu çok saçma her ne olursa olsun Sanji dj hali ile Jyabura'dan en az üç kat daha güçlüdür. Taban puanı bu olabilir :)

@Alpamis bi zahmet 820'lik adama denklik göstermesin, yorumumun geri kalanı @Jacques'i de ilgilendiriyor.
Ben dakikalardan bahsetmiyorum dakika diye anlatmadım sadece izleyenler tamamını izlemesinler diye verdim dakikaları farkındaysan vuruştan bahsettim.

Şimdi sizin anlamadınığınız nokta şu Luffy orda tekniği yaparken diyor ki ben başka zamanlar için saklıyordum, güçlü insanlar için bu tekniği geliştirdim , tayfamı korumak için güçleniyorum vesaire vesaire. Yani Luffy ihtiyacı olduğu için açtı yoksa tekniği saklıyorum demiş zaten.

@Rob Lucci g2'nin üst modeli g3 değil o iki mod arasında çok farklı bi bağ var. G4 ile karıştırmamak lazım. G2 hem vuruş gücü hem hız verirken G3 sadece vuruş gücü veriyor yani biri diğerinden tam olarak üstün diyemeyiz.

@Marco fikrine katılıyorum Luffy her dövüşünde zorlanıyor ama güçlü karekterlere karşı iyi iş çıkarıyor. Zorlanmasına örnek CC ve bir sürü diğer örnek ama burda anlatmak istediğim çok farklı yani iki mod iki vuruş iki karekter biri 10 kat güçlü diğeri 1.5 kat güçlü deniyor bu çok saçma her ne olursa olsun Sanji dj hali ile Jyabura'dan en az üç kat daha güçlüdür. Taban puanı bu olabilir :)
Blueno kapışmasına bak. Eğer blueno yenilmemiş olsaydı normal g2 saldırılarıyla Luffy g3 deneyecekti. Yani bence 2 sene önceki Luffynin nihai tekniği g3 demek saçma olmaz.

Blueno kapışmasına bak. Eğer blueno yenilmemiş olsaydı normal g2 saldırılarıyla Luffy g3 deneyecekti. Yani bence 2 sene önceki Luffynin nihai tekniği g3 demek saçma olmaz.
Nihai tekniği nihai olmayan tekniğine göre anlamsız olur o zaman. G3 bir çok karekterin rahatlıkla sıyrılabileceği bi teknik ki Rob biraz ukala olmasa ve Luffy'i hafife almasa o teknikten çok rahat sıyrılırdı.

Diğer taraftan Luffy'nin viteste ki sadece düz vuruşlar Blueno'yu yenmeye yetiyor. Bir de bunu Jet Gatlingi var. Şu Lucci'ye yaptığı saldırı Kaku Jyabura'yı aynı anda alır la.:D
İzle @RedTeroR

İyi de olay tek atma değil ki. Tek atılmış olunacak bir durum değil. Siz Mr1. olayına da tek atma olarak bakıyorsunuzdur büyük ihtimal.:S Aralarında o kadar büyük güç farkı varsa neden yeni teknikle yeniyor da öncesinde çizik atamıyor Zoro rakiplerine? Karşıdakiler Zoro ve Sanji'yi ölümüne hırpaladılar. Öyle ki bizimkiler yeni teknikler bulmak zorunda kaldılar.

Luffy'nin Bellamy'e tek atması ile verdiğin örneklerin bir alakası var mı sence? Luffy Bellamy'e saldırıp saldırıp zarar veremeyip sonra yeni teknikle mi onu indirdi?

Ki Kaku'nun son atağını yemiş olsa Zoro'ya ne olacağı da belirsiz. Yani karşıdakiler ile aralarında bir uçurum yok. Kaku ve Jyabura gayet Zoro ve Sanji'ye tehlike oluşturabilecek durumdalar. Bellamy ile Luffy dövüşmüyor bile. Bilerek dayak bile yediler adamdan? :D Kaku'dan bilerek dayak yesin bakalım Zoro? :D
Sana örneklere takılma dememe rağmen neden takılıp konuyu farklı bir yöne çekiyorsun ? :bilmem: Ana temadan ayrılma bir kez olsun.

Bir kişi başka birine tek atıyorsa güç farkı büyüktür. Bu tartışılacak bir konu değil.

Öte yandan tek atma mevzusunun yanlış anlaşılmaması için ''o andan itibaren'' kısmını tırnak içine alıp kalın harflerle belirttim. Daha ne yapayım S.J. Wolf kadar mı yazayım ? :( Zoro ve Sanji için yeni tekniği buldukları andan itibaren güç farkı uçurum derecesinde artmıştır. Zaten daha sonra rakiplerine tek atmaları bunu açık bir şekilde gözler önüne seriyor. Gerçekten tartışılacak bir konu değil. Sanji ve Zoro'nun dengi 2200 douriki hiç değil ;)

Seninle tartışmak yoruyor beni yav. Sana uysam, takılma-etme dediğim şeyler üzerinden yeni bir tartışma yapacaz. Ama böyle bir hata yapar mıyım ? Yapmaaaaaaammm :)

Luffy zaten Bluneo'yu görür görmez anlıyor 820'lik adam olduğunu anlıyor.

Sana örneklere takılma dememe rağmen neden takılıp konuyu farklı bir yöne çekiyorsun ? :bilmem: Ana temadan ayrılma bir kez olsun.

Bir kişi başka birine tek atıyorsa güç farkı büyüktür. Bu tartışılacak bir konu değil.

Öte yandan tek atma mevzusunun yanlış anlaşılmaması için ''o andan itibaren'' kısmını tırnak içine alıp kalın harflerle belirttim. Daha ne yapayım S.J. Wolf kadar mı yazayım ? :( Zoro ve Sanji için yeni tekniği buldukları andan itibaren güç farkı uçurum derecesinde artmıştır. Zaten daha sonra rakiplerine tek atmaları bunu açık bir şekilde gözler önüne seriyor. Gerçekten tartışılacak bir konu değil. Sanji ve Zoro'nun dengi 2200 douriki hiç değil ;)

Seninle tartışmak yoruyor beni yav. Sana uysam, takılma-etme dediğim şeyler üzerinden yeni bir tartışma yapacaz. Ama böyle bir hata yapar mıyım ? Yapmaaaaaaammm :)
Hacı senin gibi düşündük mü Luffy'nin yukarıda attığım Jet Gatling videousundan sonra 4000lik Lucci'nin dengi olamaması lazım? Tek anlayışımızda da bir farklılık var. Neyse ben de yoruldum dediğin gibi bu kadarlık yeter.:)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık