Boş karakter demedim ki ben.Laf atmak amacıda gütmüyorum.Heleki Sanji fanlarına laf atmam.Zoro fanlarına atarım ama burada atmak gibi bi amacım yoktu :S Boş karakter manasında demedim onu.Şöyleki Zoro karizma olması için OP'a sokulmuş biri.Adam birini yenerkeni boşver ölümüne ezilirken dahi karizmasından ödün vermeyen bi yapıda.Mesela Kuma olayı ve Mihawk'a yenilmesi buna en güzel örnektir.Bu boş karakter demek değil.Pek anlayamıyorsunuz ya da ben belli etmiyorum galiba ama benim için Zoro reyizdir.Sanjiden ayırmam kendisini.Zoro karizmatik olsun diye sokulmuş demek Zoro boş/doldurma karakter demek değil.Karakter çeşitliliği en fazla olan seri diyebileceğimiz one piecete zoro ve sanji reyis denilsin diye çizilmiş demek?Luffyde haklısın ama zoro ve sanjiyi boş karakter olarak görmemelisin.Buradan zoro ve sanji fanlarına alttan alttan ayar vermeye çalıştığın çıkabilir yani.Dediğin gibi luffy azimse zoro çalışmaktır.Sanji ise hoşgörüdür.Centilmen denen tanımın one pieceteki karşılığı adam.Aç kalanın halini en iyi sanji bilir mesela.Luffy serinin ana malzemesi en fazla fanı olan karakterde luffy zaten fan kasmak için boş karakter yaratacağını sanmıyorum bu adamın.
Neyse devam edeyim.Luffy önüne gelene son formuna geçtiği an tek atsa bu serinin ne zevki kalır?Ya da tam tersi.Zoro her vsden sonra yere yığılsa yine bi esprisi kalmaz.Serideki karakter zenginliği bi işe yaramaz o zaman.
Ben olayın buna dayandığı fikrindeyim.Mesela Luffy=Zoro deniyor.Öyle bile olsa Enies lobbydeki Luffy'yi Kaku'nun karşısına diksen Zoro'dan daha fazla zorlanarak alırdı bence.Bunun sebebi işte bu.