Biz öyle gördük siz nasıl gördünüz :/ Kesinlikle.Yoo, görmedik. Ne zaman denize açıldın da korsan gördün? :S
Ayrıca Teach çalmalı zaten, başkası ona yakışmaz.

Biz öyle gördük siz nasıl gördünüz :/ Kesinlikle.Yoo, görmedik. Ne zaman denize açıldın da korsan gördün? :S
Ayrıca Teach çalmalı zaten, başkası ona yakışmaz.
Doriki , haki , aile bağları , liderlik özelliği , meyve uyandırması , zeka yeterli mi ?:S Yoksa daha fazla söyleyeyim mi ?Birkaç tane sayar mısın?
Luffy de kılıca kafa atiyor o yeter be heyt be.Doriki , haki , aile bağları , liderlik özelliği , meyve uyandırması , zeka yeterli mi ?:S Yoksa daha fazla söyleyeyim mi ?
Doriki? Luffy seride görülmüş en şiddetli fizikle saldırıları yapıyor hala dorikide geride :/Doriki , haki , aile bağları , liderlik özelliği , meyve uyandırması , zeka yeterli mi ?:S Yoksa daha fazla söyleyeyim mi ?
Dof luffye hiç zarar veremedi. Tek sıkımlık canı kaldı. Bir süre kovalamaca olurdu anca zaman sınırı olmasaydı eğer G4 olmadan zaten kıvama getirirdi Luffy onu sonra bir iki G4 çakar işi bitirirdi.Ne için aştıysa aştı. Bu onu zor ana düşürdüğü gerçeğini değiştirmez.
Bi zeka, o da Luffy herkesten aşağıda o konuda. :SDoriki , haki , aile bağları , liderlik özelliği , meyve uyandırması , zeka yeterli mi ?:S Yoksa daha fazla söyleyeyim mi ?
Sosyal zeka ve savaşırkenki halinde Luffy yine öndedir o konuda da.Bi zeka, o da Luffy herkesten aşağıda o konuda. :S
Olabilir. Ama ben olan şeyler üzerinden yorumluyorum.Dof luffye hiç zarar veremedi. Tek sıkımlık canı kaldı. Bir süre kovalamaca olurdu anca zaman sınırı olmasaydı eğer G4 olmadan zaten kıvama getirirdi Luffy onu sonra bir iki G4 çakar işi bitirirdi.
Yanlış hatırlamıyorsam senin bir daha Dof konusunda konuşmıcam gibisinden bir ifaden vardı.Ben mi yanlış hatırlıyorum?Doriki , haki , aile bağları , liderlik özelliği , meyve uyandırması , zeka yeterli mi ?:S Yoksa daha fazla söyleyeyim mi ?