Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir. Ama ben olan şeyler üzerinden yorumluyorum.
Olan şeyler üzerinden de düşünelim Dof Luffye zarar veremedi daha. Oradan oraya uçtu ancak. :)
Dragon yonkou gücünde çıkacaktır bence.Hadi çıkmadı diyelim en azından Smoker'dan güçlü oda idare eder :D

Yanlış hatırlamıyorsam senin bir daha Dof konusunda konuşmıcam gibisinden bir ifaden vardı.Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Smoker mı? Ciddi misin? Smoker?

Doriki? Luffy seride görülmüş en şiddetli fizikle saldırıları yapıyor hala dorikide geride :/
Haki de üstünlüğü nerden anladın açıklarsan iyi olur.
Liderlik özelliği? Luffy seride gördüğü adamların %70 ini peşine takmış bir insan Doffy önde demek :/
Aile bağları derken? Hangi açıdan?
Zeka tamam.
Adam g4 te vurmaktan baygın düşüyor, darbeleri alan Dofy yıkılmıyor. Saf fiziksel güçte fazla işte.
Gerisini yazsam zaten kabul görmeyecek , o bence olarak kalsın.

Alpamis

Olan şeyler üzerinden de düşünelim Dof Luffye zarar veremedi daha. Oradan oraya uçtu ancak. :)

Smoker mı? Ciddi misin? Smoker?
Demin verdim sana cevap. Luffy kaçmak zorunda kaldı. Bu savaşta bir taktik olabilir. Düşmanı oyalayıp gücünü toplamak. Ama Luffy buna mecbur kaldı. Bu zor duruma düştüğü anlamıne geliyor.

gyjbsch

Torpil demeyin. Adam her yeni tekniğinde bir handikapa düşüyor. Dof'un k..çı bu şekilde kurtuldu ?

Dayanıklılıkla doriki farklı şeyler. Bilgin olsun.
Temeli aynı sonuçta.
http://tr.onepiece.wikia.com/wiki/Douriki
Dragon yonkou gücünde çıkacaktır bence.Hadi çıkmadı diyelim en azından Smoker'dan güçlü oda idare eder :D

Yanlış hatırlamıyorsam senin bir daha Dof konusunda konuşmıcam gibisinden bir ifaden vardı.Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Doğru hatırlıyorsun , Blueno ile kıyaslanınca kendimi burda buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık