AhahahaTeach çalmıştır. Sanji prens zaten, babasının kütüphanesinden alıp okumuştur.
AhahahaTeach çalmıştır. Sanji prens zaten, babasının kütüphanesinden alıp okumuştur.
Olsun yonkou olduğunu belirtiyim dedim :/ O gomu gomu işi sakat kitap olabilir de olmayabilirde. :/Adam kitabı okuduğunda Yonkou idi sanki :/ Meyveyi araştırıyor sonra WB nin tayfada daha kolay bulabileceğini düşünüyor oraya geçiyor :/
Shanksın tayfasıda gomu gomu no mi yi biliyordu onlarda da 1 tane olabilir.
+1Teach çalmıştır. Sanji prens zaten, babasının kütüphanesinden alıp okumuştur.
Çalcak tabi. :/ Kitabı 5 dakika alabilir miyim diyen bi teach düşünemiyorum :/ Sanji nerenin prensi :/Teach çalmıştır. Sanji prens zaten, babasının kütüphanesinden alıp okumuştur.
Galiba serideki bütün sarışınların en azından soylu olması gerekiyor.Teach çalmıştır. Sanji prens zaten, babasının kütüphanesinden alıp okumuştur.
Adam ilk işini kitabı çalarken yapmış, sonra meyveyi çaldı. Bir noktadan sonra bağımlısı oldu, şimdi meyve çalıyor.Çalcak tabi. :/ Kitabı 5 dakika alabilir miyim diyen bi teach düşünemiyorum :/
Adam korsan :/ Rica mı etcedi :/ Korsan dediğin kötü olur biz böyle gördük :/Adam ilk işini kitabı çalarken yapmış, sonra meyveyi çaldı. Bir noktadan sonra bağımlısı oldu, şimdi meyve çalıyor.
Yoo, görmedik. Ne zaman denize açıldın da korsan gördün? :SAdam korsan :/ Rica mı etcedi :/ Korsan dediğin kötü olur biz böyle gördük :/
Birkaç tane sayar mısın?Dofy ile mi kıyaslıyorsunuz bu eziği. Dofy 10 tane alanın 9 ' unda üstün gelir Lufy ' e.
Lufy kendi için dövüşürse kaybeder. Arada nakama falan olursa alır.