Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo bb tayfasına kin gütmüyormuş.Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında ?
Çok güzel bir kafası var bence Sabonun.Tam Pollyanna kafası. :/
Ama sonradan kolezyumdaki savaşlarını kastederek belki senle bir meselem vardır dedi Burgess'e .Kardeşinin ölümüne sebep olmuşlar kin gütmemiş kolezyumda savaşmışlar meselem var diyor garip adam şu Sabo.

Halbuki esu'nun ölmesinde başrol blackbeard'e ait, devrimci olunca herkesi kucaklayacağım kafasına girdi herhaldeo_O
Sevgi,barış,kardeşlik moduna fazla girmiş.İdealist olmanın yan etkileri işte.
Luffye pek çok konuda laf ederiz ama daha Burgess'i görür görmez kaşları çatıyor direk.
İmpel down karşılaşmasında aldığı tavır da ortada.

Bu BB ile ilgili 1-2 teori okudum da birşey aklıma geldi bu bb 3 silah taşıyor bayrağında 3 tane kuru kafa var Shanksa yaptığı yarada 3 tane Birde marconun BB hakkında söyledikleri onun bedeni normal değil gibisinden E.Oda bununla ilgili birşey açıkladı mı ?

Sabo bb tayfasına kin gütmüyormuş.Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında ?
Çok güzel bir kafası var bence Sabonun.Tam Pollyanna kafası. :/
Niye kin gütsün ki.O da yakalan masaydı.Her zaman işler bu şekil gidecekse ohoo.Kim dövdü seni abim diyerek önüne gelene saldıracak mi.Akıllı davransaydı gereksiz karakter madem.BB dövüş meraklısı değildi.Ama madem öyle gel böyle dedi.

Bu BB ile ilgili 1-2 teori okudum da birşey aklıma geldi bu bb 3 silah taşıyor bayrağında 3 tane kuru kafa var Shanksa yaptığı yarada 3 tane Birde marconun BB hakkında söyledikleri onun bedeni normal değil gibisinden E.Oda bununla ilgili birşey açıkladı mı ?
3 kafalı köpek değil girme o konuya.

Niye kin gütsün ki.O da yakalan masaydı.Her zaman işler bu şekil gidecekse ohoo.Kim dövdü seni abim diyerek önüne gelene saldıracak mi.Akıllı davransaydı gereksiz karakter madem.BB dövüş meraklısı değildi.Ama madem öyle gel böyle dedi.
O zaman bu kardeşlik falan olmuyor Garp bakış açısı oluyor Sabo'nun olayı.Madem korsan oldu o zaman sonuçlarına katlanacak ben rakiplerinde suç bulmam diye düşünüyor o zaman.Bu işin fıtratında var bunlar diyor. :D Korsanlığa karşı bakış açısı da halk ile aynı öyleyse.O yüzden kardeş olmalarına rağmen olaya bu açıdan yaklaşıyor.

Eğer böyleyse de bana göre o sakeyi tam içememiş Sabo.Asıl Luffynin yaptığı gerçek ve doğal olandır.Adam baya baya seviyor ki karasakal ismini duyunca kan beynine yürüyor.Sevgi nefrete dönüşmüş bir bakımdan.Ace'i o kadar çok sevmese luffy bu kadar sinirlenmezdi.Sabodan da aynısını beklerdim.Gözümden bir kez daha düştü malesef. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık