Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu felsefeyi hiç bir zaman anlayamıyacaksınız. Hep yüzeysel bakıp " ulan kardeş kardeşi korur yağğğ " diyeceksiniz.
İnceleri göremiyorsunuz. Sizleri aydınlatmak istiyorum :(
Nope. Kardeş kardeşi korur demedim hiç ama korumalıdır.
Buradaki mesele Ace'e kızgın olmamak. Ace hayalleri peşinde gitti ve nalları dikti. Bu kadar. Burada neden böyle yaptın Ace derlerse senin dediğin sıkıntı meydana gelir. Gidip kardeşini öldürenin karşısına dikilmesinde hiç bir sıkıntı yok. Tam tersine yapması gereken katilin karşısına dikilmesi zaten.

Baya içememiş işte Sabo o sakeden. İçmiş gibi yapıp dökmüş çaktırmadan. Kardeşim ama ölmesi beni ilgilendirmez diyor işte. :S

Luffy'yi 7 yaşında bırakıp gittiler sanki. :S
Olsun ace öldüğünde kaç yaşındaydı ? Alabastada karşılaştılar.Belki 1 kolu kopuk luffy görecekti.Sonra "oo karsim gel dövelim o herifi" mi diyecekti ? Sanmıyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Ama ana karakterlerin görüşleri hep polyana ve pokahantes karışımı olduğundan civki çıkıyor.

Dragon " Hayallerin doğrultusunda yaşa evlat "
" Hayalleri doğrultusunda yaşayan bir adamı denize açılmaktan kim alıkoyabilir ! "

Aynı şekilde , Garpın torunu korsanlığı seçmiş ama hala seviyor.
Olay bu işte :/ Ace öldüğünde nasıl Garp yanında bekledi ise Sabonun durumuda aynı şekilde.

Biraz Garp'a da sallayın :/ Adamda sağlam ciğer varmış :/

Ace değil miydi Luffyi Croconun alanında bir başına bırakan :/ Ace bilmiyor mu Croconun logia olduğunu ve Luffynin ona normal şartlarda vurmayacağını. Luffy şans eseri açığını öğrendide yendi. Yoksa Luffyde nalları dikmişti.

Baya içememiş işte Sabo o sakeden. İçmiş gibi yapıp dökmüş çaktırmadan. Kardeşim ama ölmesi beni ilgilendirmez diyor işte. :S

Luffy'yi 7 yaşında bırakıp gittiler sanki. :S

Aynen yada dudağının kenarında kalmış bir kısmı. :/

Luffy : Salağın önde gideni ama adamın dibi.
Ace : Mallıkta son nokta ama adam gibi adam.
Sabo : Aklı son derece başında ve ne yaptığını biliyor ama adam değil. :/

Olsun ace öldüğünde kaç yaşındaydı ? Alabastada karşılaştılar.Belki 1 kolu kopuk luffy görecekti.Sonra "oo karsim gel dövelim o herifi" mi diyecekti ? Sanmıyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Ama ana karakterlerin görüşleri hep polyana ve pokahantes karışımı olduğundan civki çıkıyor.
Luffy 17, Sabo 19. Kendi bacağından asılmasında problem yok, bir sonraki mesajımda belirttim düşüncemi. Ama kardeşimin katili naber, gel sana çay ısmarlıyım kafasıyla geziyor Sabo.

Dragon " Hayallerin doğrultusunda yaşa evlat "
" Hayalleri doğrultusunda yaşayan bir adamı denize açılmaktan kim alıkoyabilir ! "

Aynı şekilde , Garpın torunu korsanlığı seçmiş ama hala seviyor.
Olay bu işte :/ Ace öldüğünde nasıl Garp yanında bekledi ise Sabonun durumuda aynı şekilde.

Biraz Garp'a da sallayın :/ Adamda sağlam ciğer varmış :/
Garp'ı adam yerine koymayınca sallamak da zevkli olmuyor. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık