Devrimciler olmasa bu devran böyle devam ederdi :/Hah....
Ustanı söyle sana adam olup olmadığını söyleyeyim diye boşuna dememişler.![]()
Devrimciler olmasa bu devran böyle devam ederdi :/Hah....
Ustanı söyle sana adam olup olmadığını söyleyeyim diye boşuna dememişler.![]()
Nope. Kardeş kardeşi korur demedim hiç ama korumalıdır.Şu felsefeyi hiç bir zaman anlayamıyacaksınız. Hep yüzeysel bakıp " ulan kardeş kardeşi korur yağğğ " diyeceksiniz.
İnceleri göremiyorsunuz. Sizleri aydınlatmak istiyorum![]()
O anlamaz boşuna yorma kendini.Şu felsefeyi hiç bir zaman anlayamıyacaksınız. Hep yüzeysel bakıp " ulan kardeş kardeşi korur yağğğ " diyeceksiniz.
İnceleri göremiyorsunuz. Sizleri aydınlatmak istiyorum![]()
Olsun ace öldüğünde kaç yaşındaydı ? Alabastada karşılaştılar.Belki 1 kolu kopuk luffy görecekti.Sonra "oo karsim gel dövelim o herifi" mi diyecekti ? Sanmıyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Ama ana karakterlerin görüşleri hep polyana ve pokahantes karışımı olduğundan civki çıkıyor.Baya içememiş işte Sabo o sakeden. İçmiş gibi yapıp dökmüş çaktırmadan. Kardeşim ama ölmesi beni ilgilendirmez diyor işte. :S
Luffy'yi 7 yaşında bırakıp gittiler sanki. :S
İşte Dragon'un yanında bu tip adamlar görmek istiyorum 10 tane dahaDevrim herşeyden önce gelir![]()
Garp ...Ace değil miydi Luffyi Croconun alanında bir başına bırakan :/ Ace bilmiyor mu Croconun logia olduğunu ve Luffynin ona normal şartlarda vurmayacağını. Luffy şans eseri açığını öğrendide yendi. Yoksa Luffyde nalları dikmişti.
Baya içememiş işte Sabo o sakeden. İçmiş gibi yapıp dökmüş çaktırmadan. Kardeşim ama ölmesi beni ilgilendirmez diyor işte. :S
Luffy'yi 7 yaşında bırakıp gittiler sanki. :S
Luffy 17, Sabo 19. Kendi bacağından asılmasında problem yok, bir sonraki mesajımda belirttim düşüncemi. Ama kardeşimin katili naber, gel sana çay ısmarlıyım kafasıyla geziyor Sabo.Olsun ace öldüğünde kaç yaşındaydı ? Alabastada karşılaştılar.Belki 1 kolu kopuk luffy görecekti.Sonra "oo karsim gel dövelim o herifi" mi diyecekti ? Sanmıyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Ama ana karakterlerin görüşleri hep polyana ve pokahantes karışımı olduğundan civki çıkıyor.
Garp'ı adam yerine koymayınca sallamak da zevkli olmuyor. :SDragon " Hayallerin doğrultusunda yaşa evlat "
" Hayalleri doğrultusunda yaşayan bir adamı denize açılmaktan kim alıkoyabilir ! "
Aynı şekilde , Garpın torunu korsanlığı seçmiş ama hala seviyor.
Olay bu işte :/ Ace öldüğünde nasıl Garp yanında bekledi ise Sabonun durumuda aynı şekilde.
Biraz Garp'a da sallayın :/ Adamda sağlam ciğer varmış :/