Zoro Dofa çok benzemiş.
Harbiden aynı Dof olmuş Zoro Bence Sanji'ye çok yakışmış.Zoro Dofa çok benzemiş.Bütün mesele gözlükte bitiyor zaten.
Reise her şey yakışır.Harbiden aynı Dof olmuş Zoro Bence Sanji'ye çok yakışmış.![]()
Orada wgnin başka hiçbir birimi yoktu normal olmaması. Denizciler yeter demişler işte. Neyse konu dışına çıkmayalım. Genel tartışmaya atıyorum.Dediğin gibi olabilir ama o zaman da kafamda şöyle bir soru oluşuyor:Akainu'dan güçlü kişi veya kişiler neden marineford'a gelmedi?
WB gibi ezik için mi gelecekler. Daha Garp ve Sengoku savaşmadı. Lufy ve getirdikleri olmasa katliam olmuştu.Dediğin gibi olabilir ama o zaman da kafamda şöyle bir soru oluşuyor:Akainu'dan güçlü kişi veya kişiler neden marineford'a gelmedi?
Dofy ile çarpışır. Dünya hükümetinin başına geçer yapacağı entrikalarla.O zaman rakibi Luffy olmaz. Luffy muhtemelen wgnin en güçlüsüyle çarpışır o da ya goroseidir ya da halen daha görmediğimiz biri çıkar.
Ben WG'nin sadece denizci birimi olduğunu düşünüyorum.Yani zaten One Piece'te dünya hep adalardan oluştuğu için başka birim yoktur.Tam o büyük savaşta WG bakın bizim kara birliklerimiz filanda var hatta onun başında da Akainu kadar güçlü kimseler var derse bu Oda'nın bizi yemesi olur bence.Orada wgnin başka hiçbir birimi yoktu normal olmaması. Denizciler yeter demişler işte. Neyse konu dışına çıkmayalım. Genel tartışmaya atıyorum.