Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl olmuyor ama bunuda açıklasın dövüş tarzları aynı değil luffyle ama sonuçta bu kol hiçmi kullanmıyordu nceden bu adam kolunu illa Japonyaya mı gidem E.Odanın karşısına mı dikilem.
Neden bu kadar heyecanlısın ya? Oda öyle dedi veya çizdiyse tamam işte. Bir kişiye ait bir kurgu sonuç olarak.

Biraz takılıyorum sadece ama bana biraz saçma geliyor bir insanın kolu yokken aynı güçte olduğu bu adamın şeytan meyveside yok büyük ihtimalle sizinle düşüncem farklı :)
Gerçek dünyayı baz alarak düşünme , bende bu hatayı bazen yapıyorum. Ben sana 100 tane saçma yer bulurum. One piece de sıradan bir seri sonuçta. Zevk almaya bak.
Shanks ta öyle bir hakî varmış ki , magma ile duş alıyormuş.
Adam ezikken Mihawk ile denk kılıç sallıyormuş. Kılıcı Süs diye taşımıyordur.

Gerçek dünyayı baz alarak düşünme , bende bu hatayı bazen yapıyorum. Ben sana 100 tane saçma yer bulurum. One piece de sıradan bir seri sonuçta. Zevk almaya bak.
Shanks ta öyle bir hakî varmış ki , magma ile duş alıyormuş.
Adam ezikken Mihawk ile denk kılıç sallıyormuş. Kılıcı Süs diye taşımıyordur.
Tamam sana katılıyorumda bazı yerler saçma ama tamam full gücü gitmez ama belli bir eksi yanı olmuştur diye düşünüyorum konu nerden nereye geldi neyse Kılıç kullandığını bilmeyen yok zatende bir tek kılıç kullandığınıda düşünmüyorum.

O bölümü ben çevirmemiştim. Gerekirse onu da karşısına alacaktı. İşler istediği gibi gitmediği için hayal olarak kaldı.
Bir baksana sana zahmet , kesin bilgi lazım bana. Please.
Bence koka , şovalye Zırhı ile aynı. Darbeyi karşılıyor ama vucüttan da destek alıyor. Yani küçük çocuk bile yumruk atsa , az da olsa etkiler. Doriki vs gibi şeyle yardımı oluyor. Yani kendi vücut direncin 40K ve koka ile 60K oluyor. Ama her darbeyi hissediyorsun. 3K vursa bile adam etkilenirsin, hakisini aşmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Görünmez kalkan da Barto bariyeri gibi düşünüyorum , vücuttan bağımsız saf hakî Koruması. Atıyorum Shanks hakî bariyeri tek başına 10K ve bu sayede 3K lık saldırıyı koka yerine kalkanla karşılıyor.
Şu var Shanks da hakî de 100K diye düşün , Görünmez kalkana 10K kullanabiliyor gibi.
Çok şey varda aklımda tam aktaramadım. Umarım anlamışsındır ?

Bir baksana sana zahmet , kesin bilgi lazım bana. Please.
Bence koka , şovalye Zırhı ile aynı. Darbeyi karşılıyor ama vucüttan da destek alıyor. Yani küçük çocuk bile yumruk atsa , az da olsa etkiler. Doriki vs gibi şeyle yardımı oluyor. Yani kendi vücut direncin 40K ve koka ile 60K oluyor. Ama her darbeyi hissediyorsun. 3K vursa bile adam etkilenirsin, hakisini aşmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Görünmez kalkan da Barto bariyeri gibi düşünüyorum , vücuttan bağımsız saf hakî Koruması. Atıyorum Shanks hakî bariyeri tek başına 10K ve bu sayede 3K lık saldırıyı koka yerine kalkanla karşılıyor.
Şu var Shanks da hakî de 100K diye düşün , Görünmez kalkana 10K kullanabiliyor gibi.
Çok şey varda aklımda tam aktaramadım. Umarım anlamışsındır ?
Şimdi mobildeyim, yarın bakabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık