Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Buggy, Zoro nun antisi , Luffy ve Enel den farksız bir durum alakasız şeyler bunlar

Ben diyorumki, Luffy g2 ve g3 ü Blueno'ya şöyle söylüyor ' Sizinle tanıştığıma memnunum, sayenizde dahada güçlü oldum ' diyerek Gear 2 ye geçiyor, daha önceden bildiği falan yok yani

Franky vs Luffy olduğunda aralarında denklik söz konusu, Franky o zaman için Cyborg özelliğiyle gayet Luffy kadar güçlüydü, Franky i küçümseme istersen o zamanın şartlarıyla, Coup De Vent atan bir adam nereleri yıkıyordu o zaman için, ilk göründüğünde Sanji den daha güçlü yani

Zoro öncesinde Mr1 i kesmiş, ki Mr 1 , Franky den daha sert yapılı bir adam, Luffy Franky e vuruyor vuruyor tık yok, Mr1 e vursa ondada bişe olmayacak açıkça belli, Zoro ' Shishi Sonson ' u çeliği tek hamlede keserken Luffy çok daha sonra Franky ile uğraşıyor bence aralarında bir güç farkı mevcuttu

Ki o zamanlar hakiden bihaber ikisi, Zoro Luffy nin antisidir, lastiği kevgire çevirebilir ' Shishi Sonson ' ile
İyi kendinle çeliştin.

Buggy Zoro'Nun antisi o yüzden Buggy yense bile Zoro daha güçlüdür demek istedin. Ama aynı zamanda Zoro Luffy'nin antisi. Zoro yener. Ve Zoro daha güçlüdür diyerek bir çelişki içinde olmuyor musun ?

Bu arada daha önce bilip bilmesin. Hatırladığım Aokiji'den sonra kafa yordum gibisinden bir şeyler söylüyordu o yüzden böyle dedim. Ama bunun önemi yok zaten. Hani senin o arc'ta Zoro'nun Luffy'den daha güçlü olduğunu savunabilecek hiçbir argümanın yok. Çünkü Zoro'da yeni bulduğu bir teknikle rakibini alt ediyor. Aynı şekilde Luffy'de yeni tekniklerle Rob Lucci'yi yeniyor. Ama yeni teknik bulmuş olması bunun onun gücü olmadığı anlamına gelmiyor. Bu tekniği yapabilecek güçte zaten. Sadece rakibini alt edecek yolu bulmuş oluyor.

Roronoa Zoro

İyi kendinle çeliştin.

Buggy Zoro'Nun antisi o yüzden Buggy yense bile Zoro daha güçlüdür demek istedin. Ama aynı zamanda Zoro Luffy'nin antisi. Zoro yener. Ve Zoro daha güçlüdür diyerek bir çelişki içinde olmuyor musun ?
Zoro, g2 ve g3 öncesi Luffy den daha güçlü dedim

Aynı zamanda antisi o zaman için Luffy nin şansı yok, g2 ve g3 ten sonra hız avantajıyla Luffy darbeleri indirir ve yener bu kadar basit

Luffy Mr1 le kapışsaydı, mr1 yenerdi , çünkü o zaman g2 ve g3 yoktu saldırı gücü anca Franky e vurduğu kadar işlerdi ki işlemiyor darbeler gördüğün üzere, Franky i yenemeyen adam Mr1 i nerde yenecek o zamanlarda

Ama Luffy, Kaku yu mahvederdi, Lucci nin tekkai sini aşan adam jet darbelerle Kaku yu deli gibi döverdi

O zaman içinde bulunduğun şartlar ve gücünün özellikleride çok önemli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aşın lan bazı şeyleri.

Ne okuyoruz? Şunen.
Luffy kim?Anakarekter.
Rakibi kim? Düşmanın en güçlüsü veya kaptanı.
G4 ile de ne oldu? Alenen Dof'tan güçlü bir adam oldu.
Zaman geçtikçede G4'ün süresini uzatır rakiplerini yenmek için yeterli zamanda kalmayı başarır formda.
Güç konusunda Op'un mantığı çok basittir.Matematiksel mantıklara gerek yok.

Aşın lan bazı şeyleri.

Ne okuyoruz? Şunen.
Luffy kim?Anakarekter.
Rakibi kim? Düşmanın en güçlüsü veya kaptanı.
G4 ile de ne oldu? Alenen Dof'tan güçlü bir adam oldu.
Zaman geçtikçede G4'ün süresini uzatır rakiplerini yenmek için yeterli zamanda kalmayı başarır formda.
Güç konusunda Op'un mantığı çok basittir.Matematiksel mantıklara gerek yok.
Mihawk en güçlü adam.Al tek cümleyle çürüttüm yazdıklarını.

Alpamis

Zoro, g2 ve g3 öncesi Luffy den daha güçlü dedim

Aynı zamanda antisi o zaman için Luffy nin şansı yok, g2 ve g3 ten sonra hız avantajıyla Luffy darbeleri indirir ve yener bu kadar basit

Luffy Mr1 le kapışsaydı, mr1 yenerdi , çünkü o zaman g2 ve g3 yoktu saldırı gücü anca Franky e vurduğu kadar işlerdi ki işlemiyor darbeler gördüğün üzere, Franky i yenemeyen adam Mr1 i nerde yenecek o zamanlarda

Ama Luffy, Kaku mahvederdi, Lucci nin tekkai sini aşan adam jet darbelerle Kaku yu deli gibi döverdi

O zaman içinde bulunduğun şartlar ve gücünün özellikleride çok önemli
Yahu Luffy Croco'yu yenebilecek güçte biriyse. Dokunulmaz olan Logia'yı yenebilecek yolu akıl ettiyse. Mr 1 gibi vurabileceği bir adamı indirmenin yolunu her türlü bulur.:S Zoro vs'nin başında çizik bile atamadı adama. Sonrasında yolunu buldu da yendi. Mr1 rakibi olsaydı Luffy'nin onu yenebilecek yolu da bulurdu. Ya gücünü arıtırrdı. Metali yamulturdu. Ya da başka bir şey. Ki Crocodile'a attığı o darbeyi Mr1'e attığını düşünemiyorum bile.:S

Roronoa Zoro

Yahu Luffy Croco'yu yenebilecek güçte biriyse. Dokunulmaz olan Logia'yı yenebilecek yolu akıl ettiyse. Mr 1 gibi vurabileceği bir adamı indirmenin yolunu her türlü bulur.:S Zoro vs'nin başında çizik bile atamadı adama. Sonrasında yolunu buldu da yendi. Mr1 rakibi olsaydı Luffy'nin onu yenebilecek yolu da bulurdu. Ya gücünü arıtırrdı. Metali yamulturdu. Ya da başka bir şey. Ki Crocodile'a attığı o darbeyi Mr1'e attığını düşünemiyorum bile.:S
Crocodila'a karşı ' Su zayıflığını, kan ' falan kullandı, Croco dezavantaj durumda elemente bile dönüşemiyordu, ki kendisi fiziksel olarak zayıf bir karakter , Luffy nin Croco ya attığı bazuka, pistol falan bunlar Daz Bones a etkilemez, Franky e bile etkilemiyor o darbeler

Daz Bones ın sert çeliğinden bahsediyoruz, Croco nun fizik gücü ne halt eder onun yanında, çelik çelik!

Birde şu 1 yolunu bulur metali yamultur gibi argümanlarla gelmeyin yahu, eldeki verilere bakın, Luffy o arc birinden ne görecekte yeni bir güç elde edecek, o zaman ilk karşılaştıklarında Blueno yu da yenseydi niye yenemedi Blueno dalga geçiyordu Luffy ile , o işler öyle olmuyor maalesef

Alpamis

Crocodila'a karşı ' Su zayıflığını, kan ' falan kullandı, Croco dezavantaj durumda elemente bile dönüşemiyordu, ki kendisi fiziksel olarak zayıf bir karakter , Luffy nin Croco ya attığı bazuka, pistol falan bunlar Daz Bones a etkilemez, Franky e bile etkilemiyor o darbeler

Daz Bones ın sert çeliğinden bahsediyoruz, Croco nun fizik gücü ne halt eder onun yanında, çelik çelik!

Birde şu 1 yolunu bulur metali yamultur gibi argümanlarla gelmeyin yahu, eldeki verilere bakın, Luffy o arc birinden ne görecekte yeni bir güç elde edecek, o zaman ilk karşılaştıklarında Blueno yu da yenseydi niye yenemedi Blueno dalga geçiyordu Luffy ile , o işler öyle olmuyor maalesef
Jozu'nun omuz darbesini yiyp devam eden bir adam bu Croco. Ki Luffy'den yediği darbenin boyutu az çok belli. Bütün yer sarsılıyor. Kaç metre kalınlığında ki taş tabakayı yerin altından delerek çıkıyor. Ayrıca dediğim şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsun. Zoro diyorum. Sana göre yeni teknikler yapmak farklı oluyor. Ki Zoro hocanın öğüdünden birşeyler çıkarana kadar çizik bile atamıyor adama. Ve Mr1'i yendiği darbede güçten çok teknik ile alakalı bir şey yapıyor. Ben de sana yenilmez olarak görülen Logia birini yenebilecek fikri düşündüyse Luffy çeliği zıbartacak gücü de bulur. Hatta Croco'ya attığı o darbe Mr1'i yenmesine her türlü yeter.

Ya bak tartıştığımız şeye.:S

Şu forumda Zoro'ya yapılan haksızlığın haddi hesabı yok. Utanın ya. Luffy' ye katılmasa şimdiye çoktan Mihawk'ın eline vermişti iki parçaya ayrılmış koca siyah kılıcı. Çok küçümsüyorsunuz çok. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık