Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen zoro fanısın dimi :D Adamlar sana anlatıyor anlamamakta ısrar ediyorsun ?
Kardeşim ne zoro luffyle eşit nede sanjı zoroyla :D

Eşit değil hiç biri zaten. Luffy tek başına Sanji ve Zoro'yu alır. Zoro tek başına Sanji+Franky'i alır. Sanji tek ayağıyla Franky hariç tayfanın geri kalanını alır. Nitekim Franky de tayfanın geri kalanını alır. Sanji Franky'i alır. Net bir şey bu. Anlamamak diye bir şey yok. Defalarca karşımıza geldi. BAA'da olsun Punk Hazard da olsun. Biri dünyanın en güçlü kılıç ustasından eğitim aldı diğeri okama kraliçesinden. :/

Yok artık Zoro Luffy dengi diyenler de çıktı. Ben bittim nöronlarım tıkandı miyelin kılıflarım isyan etti duyunca. Bir süre uzak duruyorum artık bu tartışmadan.

Eşit değil hiç biri zaten. Luffy tek başına Sanji ve Zoro'yu alır. Zoro tek başına Sanji+Franky'i alır. Sanji tek ayağıyla Franky hariç tayfanın geri kalanını alır. Nitekim Franky de tayfanın geri kalanını alır. Sanji Franky'i alır. Net bir şey bu. Anlamamak diye bir şey yok. Defalarca karşımıza geldi. BAA'da olsun Punk Hazard da olsun. Biri dünyanın en güçlü kılıç ustasından eğitim aldı diğeri okama kraliçesinden. :/
Seninle ben aynı seriyi mi takip ediyorum acaba ?Beni taşlayanlar neredeler şu yorumu görün :D

Luffy'nin g4'ünün gelmesi kaçınılmazdı benim birkaç kişinin farkettiği gibi Luffy'nin Jet saldırıları çok vasat saldırılardı. Barto bile Jet saldırılarından daha güçlü saldırılar yapabiliyordu. (Gladius vs Belamy konusunda Luffy ile kıyaslayın.)

Sanji ise daha newkama kenpo ve muhtemel kullanacağı kokasıyla Luffy'nin g4 kullanmadan ki gücüne yaklaşacaktır.

Zoro ise hem balık adasında Hyozu ve Hody dövüşleriyle ve Chinjoo ve Sai'nin dediklerine baktığımızda Luffynin g4'süz halinden güçlü olduğu düşünülebilir.

Luffy ise G4 ile bunları baya baya aştı ama tabi 30 dakikalığına :/

Alpamis

Zoro Luffy'nin g4 ataklarına dayanabilir mi ? Biri buna cevap versin yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık