Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin g4'ünün gelmesi kaçınılmazdı benim birkaç kişinin farkettiği gibi Luffy'nin Jet saldırıları çok vasat saldırılardı. Barto bile Jet saldırılarından daha güçlü saldırılar yapabiliyordu. (Gladius vs Belamy konusunda Luffy ile kıyaslayın.)

Sanji ise daha newkama kenpo ve muhtemel kullanacağı kokasıyla Luffy'nin g4 kullanmadan ki gücüne yaklaşacaktır.

Zoro ise hem balık adasında Hyozu ve Hody dövüşleriyle ve Chinjoo ve Sai'nin dediklerine baktığımızda Luffynin g4'süz halinden güçlü olduğu düşünülebilir.

Luffy ise G4 ile bunları baya baya aştı ama tabi 30 dakikalığına :/
G4süz Luffy Zorodan da Sanjiden de kat be kat üstündür. Surumede bunun bir gösterimi yapıldı açıkçası. G4süz de Luffy tayfadaki herkesten üst seviyededir.

Kardeşim ciddi misin ? Ciddi soruyorum bunu.:S
Evet ben Luffy'nin sınırını bu görmüyorum.Daha tayfa bile güçlerini göstermemişken Luffy'nin tam gücünü gösterecegini düşünmüyorum.
G4'ü G2 olarak görüyorum bir teknik daha bekliyorum.Uyanma olabilir bundan sonraki 2 arc içinde.
Daha öncede böyle gitmişti G2-Tayfanın teknikleri-G3.Aynı olayı buradada görücegimizi düşünüyorum.G3'ünde adını duyduk en son cıktı uyanma'nında adını duyduk en son cıkar.
Artık E.oda her şeyi tek arc'ta yapmıyor cok yayıyor seri doruk noktalarına ulaştıgı için.Uyanma'nın bu yüzden sonraya bırakıldıgını düşünüyorum.

Hiçbir sonuca da varmıyor , ne Luffy seven adam kabul eder bunu nede Zoro severler.
Yani diretmenin anlamı yok bana göre Zoro 2 tane Sanji avuçlar, kimine göre denktir.

Arkadaşlarında dediği gibi kısır döngüye dönüyor bu tartışma kimsenin fikri değişmiyor o yüzden çok istekli değilim bu konuda uzun uzun tartışmaya devam ettirmenin luzumu yok sanırım. :/

Bana göre Luffy ile Zoro yakın mesela, kim değiştirecek fikrimi? Oda değiştirir.
Yarın Sanji iki hareket yapar, benim kendisi hakkımdaki görüşüm değişir vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık